ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΟΜΟΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΚΤΕΛ, ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2023-03-13

ΣΧΟΛΙΑ 2

Με αφορμή πρόσφατο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας, αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Κολυμβητήριο Αριδαίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), αρκετοί αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, ζήτησαν να αναφερθούμε και σε ένα άλλο μεγάλο θέμα που απασχολεί την τοπική κοινωνία, και για το οποίο κατά το παρελθόν είχε αναδείξει πολλάκις η ιστοσελίδα μας, σχετικά με το κτίριο στο χώρο Λαϊκής Αγοράς πλησίον του ΚΤΕΛ Αριδαίας και την κατάσταση που επικρατεί σ΄αυτό.

Ο παραπάνω λοιπόν χώρος, ούτε μία, ούτε δύο αλλά για τρεις χρήσεις τελικά αποφασίσθηκε να χρησιμοποιηθεί, οι οποίες όμως εδώ και αρκετά χρόνια, μένουν χρήσεις μόνο στα χαρτιά!!

Αρχικά λοιπόν είχε ορισθεί ως χώρος στέγασης και λειτουργίας της κλειστής λαϊκής αγοράς της πόλης, ενώ για το σκοπό αυτό, είχε διαμορφωθεί ανάλογα και ο εσωτερικός του χώρος.

Στη συνέχεια και αφού η πρόταση αυτή εγκαταλείφθηκε, προτάθηκε να λειτουργήσει ως χώρος γυμναστηρίου, πρόταση που δυστυχώς και αυτή δεν προχώρησε.

Τρίτη πρόταση που έγινε μάλιστα και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ήταν να λειτουργήσει ως χώρος πολλαπλών χρήσεων και ως συνεδριακός χώρος.

Δυστυχώς αν και πέρασαν αρκετά χρόνια από τότε που κατασκευάσθηκε το κτίριο, ουδεμία από τις παραπάνω προτάσεις ευδοκίμησε.

Αντίθετα ο παραπάνω χώρος, έχει καταντήσει εδώ και αρκετό καιρό, χώρος συγκέντρωσης παραβατικών κλπ ατόμων, ενώ το εσωτερικό του δεν διαφέρει σε τίποτα από μία μικρή... χωματερή!!

Ειδικότερα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο της ιστοσελίδας μας, υπάρχουν καταστροφές στις τοιχοποιίες, φθορές στους υαλοπίνακες, στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, στα κουφώματα, στις υδραυλικές εγκαταστάσεις κλπ.

Επιπλέον ο χώρος είναι γεμάτος από κάθε είδους απορρίμματα αλλά και περιττώματα!!, ενώ οι οσμές που αναδύονται από αυτά είναι ανυπόφορες, οι δε τοίχοι κοσμούνται από διάφορα κακόγουστα και ενίοτε υβριστικά συνθήματα, αποτελώντας εστία μόλυνσης αλλά και μία υγειονομική ''βόμβα'' για την περιοχή και όχι μόνο.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

13/3/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-03-13 17:18

Μήνυμα: Κρίμα και από εκεί περνάει η μισή Αλμωπία. Καθάρισε έστω και 1 φορά ο Δήμος; Απ'όσο φαίνεται στις φωτογραφίες ΟΧΙ

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2023-03-13 20:08

Μήνυμα: ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΝ