ΑΡΙΔΑΙΑ: ''ΜΕΡΙΚΩΣ'' ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-09-20

Δε γνωρίζουμε εάν έπαιξε ρόλο το δημοσίευμά μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), αλλά και οι σχετικές αναρτήσεις κατοίκων του χωριού, αναφορικά με την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα κοιμητήρια της τ.κ Εξαπλατάνου-Πέλλας, αλλά όπως μας ενημέρωσαν και διαπίστωσε και η ιστοσελίδα μας...

... πριν μερικές ημέρες, πραγματοποιήθηκε κοπή και κλάδεμα των επικίνδυνων και γέρικων δένδρων που υπήρχαν στον εσωτερικό χώρο των κοιμητηρίων και αποτελούσαν απειλή σε περίπτωση πτώσης τους, τόσο για τους τάφους, όσο και για τους κατοίκους που επισκέπτονταν τα προσφιλή τους πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, κόπηκαν πάνω από 15-20 περίπου μεγάλα δένδρα, ενώ κλαδεύτηκαν και όσα ήταν επικίνδυνα, τα οποία αφέθηκαν σε παρακείμενο επί των κοιμητηρίων οικόπεδο, δυστυχώς όμως τα κάθε είδους απορρίμματα που υπάρχουν εσωτερικά και εξωτερικά των κοιμητηρίων αφέθηκαν στη τύχη τους!!

Ας ελπίσουμε ότι θα καθαρισθεί και ο εσωτερικός χώρος από τα διάφορα απορρίμματα που είναι σκορπισμένα μέσα στα κοιμητήρια, κάτι που προσβάλλει τον ιερό αυτό χώρο του χωριού.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο... 

20-9-2021/12:01