ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΛΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ !! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-09-07

 ''ΕΙΣΤΕ ΔΕΣΜΙΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ''!! 

Μετά τις τοποθετήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου της Λουτρόπολης Mπάτση Χρήστου, του Χατζηδημητρίου Σάκη και Μπίνου Δημήτρη, κατά τη χθεσινή Τρίτη 06/9/2022  προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Επιχείρησης Α.Ε ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΔΕΣ Ε Δ Ω) τον λόγο έλαβε ο επικεφαλής της παράταξης ''Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' και υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας, Παρούτογλου Νίκος...

... ο οποίος αρχικά έθεσε ένα καίριο ερώτημα, αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι με την λήξη των μισθωτηρίων συμβολαίων, στο Αναψυκτήριο και Εστιατόριο της Λουτρόπολης, καθόσον για το μεν πρώτο λήγει σε λίγες ημέρες για το δε δεύτερο του χρόνου το Καλοκαίρι.

Από την απάντηση που έδωσε ο Πρόεδρος, ο Παρούτογλου Νίκος, κατηγόρησε την νυν Διοίκηση ότι ακόμη δεν έχει λάβει σχετικές αποφάσεις για τις παραπάνω μισθώσεις καθόσον μεθοδεύει την πρόσληψη διμήνων σ΄ αυτό (αναψυκτήριο), σε περίπτωση που θα το εκμεταλλευτεί ο Δήμος Αλμωπίας.

Στη συνέχεια παρέδωσε μαθηματικά αριθμητικής, με την... αρωγή της Αμπάρη Γεωργίας αναφορικά με τον αριθμό των επισκεπτών στην Λουτρόπολη και το κέρδος που αφήνει έκαστος!!

Αναφέρθηκε επίσης στο Φεστιβάλ που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες, ρωτώντας να πληροφορηθεί ποιος ήταν ο ρόλος της Διοίκησης!!, για τις πισίνες που λειτουργούν προβληματικά (βουλωμένες), για τη διαρροή νερών από τις οροφές, για την επισφαλή καθαριότητα για τα προβληματικά αποδυτήρια, για τη δυσοσμία που υπάρχει, για το κλειστό σπήλαιο για τα ακαθάριστα μονοπάτια κλπ θέματα.

Επίσης ρώτησε ποια έργα έγιναν στη Λουτρόπολη με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων και ποιος τα παρέλαβε.

Τέλος αναφορά έκανε στο καθεστώς που επικρατεί με την ανάληψη της Προεδρίας από τον Δήμαρχο, πότε θα παραιτηθεί όπως υποσχέθηκε και πότε θα προσληφθεί Μάνατζερ στην επιχείρηση, ενώ κατηγόρησε τον Πρόεδρο ότι η Λουτρόπολη πληρώνει τις προεκλογικές του υποσχέσεις και ότι είναι δέσμιος των προεκλογικών υποσχέσεων που έδωσε πριν τρία χρόνια.

Δείτε σχετικά στα παρακάτω δύο βίντεο, εκ των οποίων το πρώτο μέρος για τεχνικούς λόγους είναι ελαφρώς  θαμπό,  την ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας, δείτε την τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Προκοπίδη Ευάγγελου (Λάκη).

07/9/2022

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ...