ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ: ‘’ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΑΘΑΝ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-09-07

Μετά τις τοποθετήσεις του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου της Λουτρόπολης, Μπάτση Χρήστου, και Χατζηδημητρίου Σάκη, κατά τη χθεσινή Τρίτη 06/9/2022 προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Επιχείρησης Α.Ε ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΔΕΣ Ε Δ Ω), τον λόγο έλαβε ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Μπίνος Δημήτρης, ο οποίος αναφέρθηκε στον ισολογισμό της επιχείρησης, στις δίμηνες προσλήψεις, στις απευθείας αναθέσεις, και ειδικότερα στα έξοδα για συντήρηση ηλεκτρονικών υπολογιστών κλπ.

Αναρωτήθηκε εάν η Λουτρόπολη έχει μέλλον και εάν σε λίγο καιρό θα είναι Δημοτική ή θα μεταβιβαστεί στο Δημόσιο!! και γιατί δεν παραιτήθηκε ακόμη, όπως είχε δηλώσει ο Δήμαρχος από τη θέση του Προέδρου και πότε θα προσληφθεί Μάνατζερ στην επιχείρηση!!, ενώ μάλλον δηκτικά ρώτησε εάν ομιλούν την Αγγλική γλώσσα οι εργαζόμενοι στην Λουτρόπολη όπως είχε υποσχεθεί ο  νυν Πρόεδρος της επιχείρησης!!

Επίσης αναφέρθηκε στην οριοθέτηση του χειμάρρου, εάν φιλτράρετε το νερό από τις πισίνες, τι θα γίνει με το αναψυκτήριο και το εστιατόριο, για το υδροηλεκτρικό, εάν υπάρχει γιατρός στην επιχείρηση, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχουν υπερβολικές δαπάνες χωρίς να εκτελούνται έργα.

Τέλος προκάλεσε τον Δήμαρχο και Πρόεδρο της Λουτρόπολης, να επισκεφθούν αυτήν με την παρουσία των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης για να διαπιστωθεί το έργο του καθενός.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο την ενδιαφέρουσα τοποθέτησή του, ενώ σε επόμενες αναρτήσεις μας δείτε τις τοποθετήσεις του Παρούτογλου Νίκου, αλλά και του Δημοτικού Συμβούλου και υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Προκοπίδη Ευάγγελου (Λάκη).

07/9/2022