AΡΙΔΑΙΑ: ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ, ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!! (ΦΩΤΟ)

2022-11-10

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι ακόμη μία επισήμανση-υπόδειξη της ιστοσελίδας μας, η οποία έγινε κατόπιν παραπόνων και διαμαρτυριών κατοίκων της Αριδαίας, βρήκε τη λύση της!!

Έτσι λοιπόν όπως μας ενημέρωσαν, χθες Τετάρτη 09/11/2022, τέσσερις ημέρες μετά το δημοσίευμά μας την 05/11/2022 (ΔΕΣ και ΕΔΩ), η μεγάλη και επικίνδυνη λακκούβα, προφανώς λόγω προγενέστερων εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας, που υπήρχε εδώ και έναν μήνα περίπου!!, επί της οδού Μιαούλη στο κέντρο σχεδόν της Αριδαίας, επιτέλους, αποκαταστάθηκε.

Δε γνωρίζουμε αν έπαιξε ρόλο το παραπάνω δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας πριν μερικές ημέρες, αλλά  το σημαντικό είναι ότι η λακκούβα επιτέλους έκλεισε προς ικανοποίηση των περιοίκων της περιοχής, πεζών και εποχούμενων, έστω και μετά από έναν μήνα!!

Και το ερώτημα που τίθεται κάθε φορά σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι ότι έπρεπε να αναδειχθεί το θέμα από Μέσο Ενημέρωσης για να πράξουν οι αρμόδιοι, το αυτονόητο!!

Έλα μου ντε...

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο, το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ του δημοσιεύματός μας...

10/11/2022

ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ 05/11/2022    ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ 10/11/2022