ΑΡΙΔΑΙΑ: ΛΙΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝO ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕΤΑΞΥ Φ.Ο.Α-ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2023-01-15

Ρεπορτάζ By Sakis

Ένας αγώνας, πραγματικό ντέρμπι, αποκλειστικά για όσους είχαν γερά νεύρα και ακατάλληλο για καρδιακούς, έλαβε χώρα χθες Σάββατο 14/01/2023 απογευματινές ώρες στο κλειστό Αριδαίας (Δ.Α.Κ.Α), μεταξύ των ομάδων Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ (μπάσκετ).

Οι λιγοστοί φίλαθλοι-οπαδοί των δύο ομάδων, παρακολούθησαν έναν συγκλονιστικό αγώνα, που στο τελευταίο ειδικά 10λεπτό, κόντεψαν να... σπάσουν καρδιές, καθόσον το τελικό χτύπημα της κόρνας βρήκε την ομάδα της Έδεσσας, νικήτρια με έναν πόντο διαφορά, και συγκεκριμένα με σκορ 53-54!!

Μάλιστα στα τελευταία 13 δευτερόλεπτα του αγώνα, θα μπορούσε να είχε γίνει η μεγάλη ανατροπή, εάν η ομάδα της Αριδαίας δεν έχανε δύο κλασικές ευκαιρίες για να φύγει με το ροζ φύλλου του αγώνα.

Αξιοσημείωτο του χθεσινού τοπικού ντέρμπι, η παρουσία στον πάγκο των φιλοξενούμενων, του πρώην προπονητή του Φ.Ο.Α Βάτση Παναγιώτη, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα, ήρθε αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με τον πάγκο του Φ.Ο.Α!!

Για την ιστορία, καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα της Έδεσσας, ήταν μπροστά στο σκορ, με πολύ μικρή όμως διαφορά και ειδικότερα:

16-19, 33-33, 46-47 και 53-54.

Δείτε στιγμιότυπα από τον παραπάνω αγώνα καθώς και φώτο...

15/01/2023