ΑΡΙΔΑΙΑ: ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΛΠ ΒΩΜΟΛΟΧΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2022-07-23

ΣΧΟΛΙΟ 1

Με ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι επιτέλους οι τοίχοι του Δημαρχείου Αλμωπίας οι οποίοι για πάνω από επτά μήνες!!... κοσμούνταν με διάφορα υβριστικά, φαλλοκρατικά κλπ συνθήματα και βωμολοχίες, καθαρίσθηκαν και ελαιοχρωματίσθηκαν, έστω και καθυστερημένα ύστερα από σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Γεγονός είναι ότι η εικόνα που αντίκριζαν μέχρι χθες οι κάτοικοι κλπ επισκέπτες του Δημαρχείου Αλμωπίας και μάλιστα για αρκετό διάστημα, σίγουρα δεν τιμούσε τους αρμόδιους, ενώ παράλληλα προκαλούσε και τα δυσμενή σχόλια.

Οι δικαιολογίες ότι τα παραπάνω συνθήματα προκαλούνται από νεαρά άτομα που συγκεντρώνονται στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, μάλλον δεν πείθουν για την αδιαφορία και αργοπορία των αρμοδίων.

Στο διά ταύτα και σε κάθε περίπτωση, άσχετα εάν έπαιξε ρόλο το δημοσίευμά μας ή όχι, σημασία έχει ότι έστω και καθυστερημένα οι τοίχοι καθαρίσθηκαν και ελαιοχρωματίσθηκαν.

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιες καταστάσεις επικρατούν και σε άλλα Δημόσια-Δημοτικά κτήρια της Αριδαίας, όπου οι τοίχοι... κοσμούνται με ανάλογα συνθήματα και βωμολοχίες (Κέντρο Υγείας, Σχολεία, γήπεδο Αλμωπού κλπ).

Δείτε σχετικά στις παρακάτω φώτο, πως ήταν μέχρι χθες και πως είναι σήμερα...

23/7/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-07-24 09:00

Μήνυμα: ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΝ ?ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΠΡΙΝ

ΤΩΡΑ