ΑΡΙΔΑΙΑ: ΄΄ '' ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ’’!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-01-25

Μετά τις εισηγήσεις του Αντιδημάρχου Οικονομικών Σέλκου Γιάννη και του Δημάρχου Αλμωπίας Μπάτση Χρήστου για τον προϋπολογισμό, κατά τη χθεσινή Δευτέρα 24/01/2022, ειδική διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για τον ψήφιση του Προϋπολογισμού...

... τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκης, ο οποίος έθεσε  ερώτημα προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και συγκεκριμένα ζήτησε να πληροφορηθεί, ένα  έργο που έχει ενταχθεί, μελετηθεί κλπ  από την νυν Δημοτική Αρχή.

Αρχικά ο αντιδήμαρχος ζήτησε να απαντήσει συνολικά επί των αιτημάτων, ενώ αρωγοί προς αυτόν, έσπευσαν τόσο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέσκος Δημήτρης, όσο και ο Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε το ερώτημα του Χατζηδημητρίου Σάκη, ''συζήτηση καφενείου'', προκαλώντας την αντίδραση του ερωτώντα συμβούλου.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

25-01-2022/09:09