ΑΡΙΔΑΙΑ: ΓΙΑΤΙ Ο ΒΕΣΚΟΣ ΕΓΙΝΕ… ΜΠΑΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ… ΒΕΣΚΟΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ!! (ΦΩΤΟ)

2021-07-14

Ακόμη ένα περιστατικό, δείγμα του καλού κλίματος που επεκράτησε κατά τη χθεσινή 13/7/2021 διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας (ΔΕΣ ΕΔΩ και ΕΔΩ), ήταν και το ερώτημα που έθεσε υ.τ.α (υπό τύπου αστειότητας), το μέλος της επιτροπής Χατζηδημητρίου Σάκης (το ίδιο ερώτημα μάλιστα είχε θέσει και παλαιότερα σε ανάλογη συνεδρίαση)...

... ο οποίος βλέποντας στην οθόνη του υπολογιστή του-όπως και όλοι οι συμμετέχοντες- ότι στα ονόματα που αναγράφονται σ΄αυτήν (οθόνη) κάτω από το πρόσωπο του καθενός, υπήρχε το εξής παράδοξο, ήτοι κάτω από τα πρόσωπα των Μπάτση και Βέσκου, αναγραφόταν τα ονόματα ανάποδα!!

Ρώτησε λοιπόν, μάλλον αστειευόμενος- αν αντιληφθήκαμε ορθώς-, γιατί συμβαίνει αυτό, για να λάβει την απάντηση ότι αυτό γίνεται μόνο στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, καθόσον προεδρεύει ο Δήμαρχος, και ως εκ της εφαρμογής της τηλεδιάσκεψης που αφορά τα Δημοτικά Συμβούλια Πρόεδρος είναι ο Βέσκος.

Σε κάθε περίπτωση, γεγονός είναι πάντως ότι Δήμαρχος είναι και παραμένει ο Μπάτσης Χρήστος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο Βέσκος Δημήτρης, άσχετα με το τι γράφουν οι ταμπέλες!!

14-7-2021/21:07