ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ‘’ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΥΨΟΥΣ 150.000,00 ΕΥΡΩ’’!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-07-13

Μέσα σε καλό κλίμα, με αστεία και πειράγματα μεταξύ των μελών, περατώθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 13/7/2021 η διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα -21- θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Για μία ακόμη φορά από τη συνεδρίαση απουσίαζαν οι Μπίνος Δημήτρης και Τσάνταλης Παράσχος, ενώ το έτερο μέλος της αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκης, αποχώρησε για επαγγελματικούς λόγους μετά τη συζήτηση του 14ου θέματος, ενώ παρόντες ήταν όλα τα μέλη της συμπολίτευσης αλλά και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου.

Κατά γενική ομολογία, η συζήτησε πραγματοποιήθηκε μέσα σε... οικογενειακό κλίμα, ενώ δεν έλειψαν και τα σχετικά πειράγματα από τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης Χατζηδημητρίου Σάκη, προς τα μέλη της διοικούσας παράταξης.

Χαρακτηριστική, μεταξύ άλλων, και η ατάκα του Χατζηδημητρίου Σάκη προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής και Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο, όταν ο τελευταίος με αφορμή κάποιο πρόβλημα με την ακουστικότητα της διαδικτυακής σύνδεσης, ανέφερε πολλές φορές ότι ''Δεν ακούω τίποτα'', για να απαντήσει δηκτικά ο Χατζηδημητρίου Σάκης ότι ''Δεν είναι η πρώτη φορά που δεν ακούς''!!

Κατά τα άλλα αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη που έκανε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, με αφορμή παρατήρηση του Χατζηδημητρίου Σάκη κατά τη συζήτηση του 1ου θέματος που αφορούσε ''Διαγραφή παραγεγραμμένων υποχρεώσεων των ΟΤΑ για εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων προς τρίτους'', λέγοντας ότι καθημερινά γίνεται παρέλαση Δικαστικών Επιμελητών στον Δήμο Αλμωπίας για κατασχέσεις που φθάνουν τις 150.000,00 χιλιάδες ευρώ!! για προφορικές κλπ αναθέσεις έργων, παλαιοτέρων ετών!!

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο...

13-7-2021/17:42