ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΤΟΙΜΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ''ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ'' ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΦΩΤΟ)

2023-01-14

Στο τέλος μάλλον της υλοποίησης βρίσκεται η ιδέα που συνέλαβε και πραγματοποίησε ο ιερέας της τ.κ Λουτρακίου-Πέλλας, σχετικά με την κατασκευή της ''Σκάλας της Νύφης'', όπως σας είχε αποκλειστικά ενημερώσει η ιστοσελίδα μας πριν έξι περίπου μήνες (ΔΕΣ και ΕΔΩ), όπου λόγω του γεγονότος ότι στο παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμονα που υπάρχει στον χώρο της Λουτρόπολης-Αλμωπίας...

... πραγματοποιούνται πολλά μυστήρια και ειδικότερα γάμοι και βαφτήσια, είχε αρχίσει να κατασκευάζεται ''η σκάλα της νύφης'' , όπου οι νύφες, γαμπροί κλπ συγγενείς θα κατεβαίνουν από αυτήν, από τον χώρο που διεξάγεται το φεστιβάλ, στην είσοδο του παρεκκλησίου, δημιουργώντας ένα πανέμορφο και εξωτικό τοπίο αντάξιο των όσων παρακολουθούμε σε ταινίες κλπ αντίστοιχες περιπτώσεις, όπου θα φωτογραφίζονται και θα απαθανατίζουν τις ευχάριστες αυτές στιγμές.

Έξι μήνες λοιπόν μετά, φαίνεται ότι το έργο βρίσκεται στο τέλος του, και ειδικότερα σε 15-20 περίπου ημέρες θα είναι έτοιμη η ''Σκάλα της Νύφης'' που θα προσδώσει εξωτική ομορφιά στην Λουτρόπολη γενικότερα.

Δείτε σχετικές φώτο...

14/01/2023