ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1,5 ΜΗΝΑ ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΡΥΠΑΡΟΙ ΤΟΙΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-04-20

Έπρεπε να περάσει 1,5 μήνας σχεδόν, από τότε που ανέδειξε το θέμα η ιστοσελίδα μας, για να φιλοτιμηθούν οι αρμόδιοι, να αποκαταστήσουν τις φθορές κλπ αναγραφές αισχρών συνθημάτων και ζωγραφιών στους τοίχους του Δημαρχείου Αλμωπίας, τα οποία μάλλον τα ανέγραψαν νεαροί που έχουν μετατρέψει το Δημαρχείο σε χώρο συγκέντρωσης και εκτόνωσης τους (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Κάλλιο αργά παρά ποτέ  λοιπόν που λέει και ο θυμόσοφος λαός μας και έτσι εδέησαν οι αρμόδιοι να ελαιοχρωματίσουν τον τοίχο του Δημαρχείου, στον οποίο υπήρχαν κακόγουστα συνθήματα αλλά και ζωγραφιές με αισχρά σεξουαλικά υπονοούμενα.

Όπως δηκτικά επεσήμανε φίλος αναγνώστης μας, εάν τα συνθήματα αυτά και οι σεξουαλικές ζωγραφιές ήταν στα σπίτια των αρμοδίων θα τις άφηναν άραγε δύο μήνες να κοσμούσαν τους τοίχους των σπιτιών τους!!

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να πάρουν σειρά ελαιοχρωματισμού και καθαρισμού και τα άλλα Δημοτικά κτήρια που ανέδειξε η ιστοσελίδα μας και ειδικότερα το Κέντρο Υγείας, το Δ.Α.Κ.Α, το Δημοτικό στάδιο, αλλά και πολλά Σχολεία της πόλης.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο, πως ήταν μέχρι χθες και πως είναι σήμερα μετά από ανάδειξη του θέματος από την ιστοσελίδα μας.

ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

20-4-2021/17:02