ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΥΡΥΧΩΡΗ ΑΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2021-04-21

Ρεπορτάζ By Sakis

Σε εργοτάξιο έχει μετατραπεί ο χώρος έμπροσθεν του περιβόητου πλέον 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, ο οποίος είχε απασχολήσει υπέρ το δέον κατά το παρελθόν την κοινή γνώμη!! για τις διαστάσεις... κλουβί που έχει για τους μικρούς μαθητές!! 

Έτσι λοιπόν μετά τις αναγκαίες κινήσεις η Δημοτική Αρχή Αλμωπίας, περάτωσε όλες εκείνες τις ενέργειες και γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες τόσα χρόνια είχαν βαλτώσει και ταλαιπωρούσαν τους ενδιαφερόμενους αλλά και τους μικρούς μαθητές, οι οποίοι είχαν μία αυλή για να παίζουν στα διαλείμματά τους διαστάσεως όσο ένα ... κελί φυλακής!! και άρχισαν επιτέλους οι εργασίες, ώστε ο χώρος έμπροσθεν του Σχολείου να γίνει χώρος άθλησης των νέων.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με πληροφορίες μας, στον υπό διαμόρφωση χώρου, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, θα τοποθετηθούν όργανα γυμναστικής, θα γίνει χώρος για μπάσκετ και βόλεϊ, αλλά και ένα μικρό γηπεδάκι ποδοσφαίρου 5χ5 για να αθλούνται οι ενδιαφερόμενοι, ενώ τις ώρες λειτουργίας του Σχολείου και κατά τα διαλείμματα, θα χρησιμοποιείται ως χώρος αθλοπαιδιών και παιχνιδιών για τους μικρούς μαθητές που φοιτούν σ΄αυτό.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, ενώ ελπίζουμε ότι οι αρμόδιοι θα δουν και θα αντικαταστήσουν τη ρυπαρή και σχισμένη Ελληνική Σημαία που υπάρχει στο Σχολείο, όπως φαίνεται στις παραπάνω φώτο, όταν θα ανοίξουν με το καλό και πάλι αυτά!!

21-4-2021/16:18