ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!! ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Η ΦΥΣΗ Ή ΤΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2024-06-05

ΣΧΟΛΙΑ 2

Μπροστά σε ένα παράξενο, λυπηρό αλλά και ανεξήγητο θέαμα βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη 05/6/2024 μεσημβρινές ώρες, κάτοικοι της Δ.Κ Μεγαπλατάνου-Πέλλας, λίγες μόνο ώρες μετά τον ενταφιασμό του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού (ΠΖ) Τσαγκαλίδη Κων/νου, πεσών στην Κύπρο πριν 60 περίπου χρόνια, τα οστά του οποίου επαναπατρίσθηκαν και ετάφη στο Κοιμητήριο του παραπάνω χωριού, με όλες τις τιμές από την Πολιτεία, ως Ήρωας, (ΔΕΣ  ΕΔΩ και ΕΔΩ )…

… όταν αντίκρισαν τα στεφάνια που κατατέθηκαν στη μνήμη του, να είναι πεταμένα και ατάκτως διασκορπισμένα στο έδαφος, αναρωτώμενοι εάν αυτό οφείλεται σε άνθρωπο, στη φύση ή σε κάποια τετράποδα!!

Πάντως όπως μας διαβεβαίωσαν, αέρας δεν φύσηξε καθόλου από χθες που περατώθηκε η τελετή!!

Τώρα τι μπορεί να συνέβη, άγνωστο!!

Σε κάθε περίπτωση,  καλό θα είναι, οι Αρχές και κάθε αρμόδιος, να φροντίσουν για την  τακτοποίηση του χώρου, και να μην παρουσιάζει αυτήν την εικόνα που δεν τιμά κανέναν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι τα πέντε Στεφάνια κατατέθηκαν εκ μέρους του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Δένδια Νικολάου, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, του Γ.Γ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, του Πρόξενου της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη και του Στρατηγού του Γ΄. Σ.Σ.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

05/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-05 17:51

Το Όνομά σας: Ένας

Μήνυμα: Ντροπή

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-06-05 18:01

Το Όνομά σας: χρηστος

Μήνυμα: αν κρινω απο την εικονα ουτε αερας ειναι ουτε σκυλια, ανθρωπος το εκανε, το γιατι το ξερει αυτος