ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΜΕ ΤΙΜΕΣ Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΚΑΙ  Ο ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ, ΠΕΣΩΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ  ΣΤΗΝ Δ.Κ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-ΠΕΛΛΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

2024-06-04

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ρεπορτάζ By Sakis

Με την λαμπρότητα, επισημότητα και την απόδοση των προβλεπόμενων τιμών για την περίπτωση, πραγματοποιήθηκε πριν λίγο, σήμερα Τρίτη 04/6/2024, η εξόδιος ακολουθία του Έφεδρου Ανθυπολοχαγού (ΠΖ) , πεσών στην Κύπρο το 1964, Τσαγκαλίδη Κων/νου, στον τόπο καταγωγής του στην Δημοτική Κοινότητα Μεγαπλατάνου -Πέλλας.

Παρόντες στην παραπάνω εκδήλωση, η αδελφή του κλπ συγγενείς, οι Βουλευτές της Ν.Δ Καρασμάνης Γιώργος και Βασιλειάδης Λάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Τζαμτζής Ιορδάνης, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Παρούτογλου Νίκος, ο Αντιδήμαρχος Τσαρκνιάς Πέτρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κυριμλίδης Δήμος, ο Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Πολυκάρπου Κων/νος, ο Στρατηγός του Γ΄. Σ.Σ, Αξιωματικοί, και πλήθος κατοίκων της περιοχής.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης λοιπόν, τόσο μέσα στον Ιερό Ναό Αγίου Ευσταθίου στην παραπάνω κοινότητα, όσο και στην ακολουθία του ενταφιασμού που ακολούθησε στο Κοιμητήριο του χωριού, άγημα και μπάντα του Στρατού, απέδωσε όλες τις τιμές, στον Ήρωα Τσαγκαλίδη Κων/νο.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο, ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παραπάνω εκδήλωση...

04/6/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-06-04 17:58

Το Όνομά σας: Δημήτρης

Μήνυμα: Αθάνατος

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-06-04 22:19

Το Όνομά σας: Κώστας

Μήνυμα: Μπράβο στην φωνή της Πέλλας,που για μια ακόμη φορά είχε εκτενές ρεπορτάζ.