ΑΡΙΔΑΙΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-12-04

Με την παρουσία, δυστυχώς, μικρού αριθμού κατοίκων της Αλμωπίας, έλαβε χώρα πριν λίγο, σήμερα Κυριακή 04/12/2022, πρωινές ώρες, μία σημαντική εκδήλωση που διοργάνωσε η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας και η επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την εκτίμηση παρουσίας αρσενικού και λοιπών ρυπαντικών παραμέτρων στα υπόγεια & επιφανειακά υδάτινα συστήματα στην Π.Ε Πέλλας.

Δυστυχώς, την παραπάνω ενημερωτική εκδήλωση, παρακολούθησε μικρός αριθμός κατοίκων, μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τους συνεργάτες του, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας, Γκλαβάκης Γιώργος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παρούτογλου Νίκος, και αρκετοί υπάλληλοι του Δήμου Αλμωπίας!! 

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, ενώ το θέμα ανέπτυξαν οι Δρ. Αμανατίδου Ελισάβετ Χημικός Μηχανικός, η Δρ. Μαρία Περράκη Γεωλόγος Καθηγήτρια και η Δρ. Ελένη Βασιλείου Μηχανικός Μεταλλείων, ενώ ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση και ερωτήσεις.

Δυστυχώς όπως προαναφέραμε, την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση παρακολούθησε μικρός αριθμός πολιτών, και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούν για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά την υγεία των κατοίκων της Αλμωπίας.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

04/12/2022