ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΗΜΙΜΕΤΡΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ  & ΦΩΤΟ)

2024-02-09

ΣΧΟΛΙΑ 3

Ρεπορτάζ By Sakis

Φαίνεται ότι μάλλον κάτι αρχίζει, και μάλιστα πολύ σύντομα, να αλλάζει προς το καλύτερο στην καθημερινότητα του πολίτη, άμα τη αναλήψει καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας, καθόσον μετά την σημερινή κοπή δένδρων κλπ καλλωπισμό των Κοιμητηρίων (ΔΕΣ και ΕΔΩ), χαλικοστρώθηκε πριν λίγες ημέρες και η Δημοτική-Αγροτική οδός που οδηγεί από την Αριδαία στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής και την Δημοτική κοινότητα Δωροθέας και τανάπαλιν.

Μία οδός που χρησιμοποιείται καθημερινά και κατά κόρον τόσο από πεζούς-περιπατητές όσο και εποχούμενους, η οποία θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, αφενός λόγω της στένωσης του οδοστρώματος, καθόσον έχει ''φαγωθεί'' η άσφαλτος, αφετέρου από τις μεγάλες λακκούβες που υπάρχουν και αποτελούν κίνδυνο για τους χρήστες της παραπάνω οδού.

Σίγουρα η χαλικόστρωση της παραπάνω οδού δεν αποτελεί πανάκια, καθόσον θα πρέπει να δοθεί οριστική λύση στην 1.700 μέτρων περίπου απόσταση, γιατί με την πρώτη βροχή θα φύγει τα χαλίκι και θα εμφανιστούν και πάλι οι λακκούβες, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια των χρηστών της οδού.

Μάλιστα το θέμα είχε αναδείξει κατά το παρελθόν, ύστερα από παράπονα των κατοίκων αρκετές φορές η ιστοσελίδα μας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), όπου παρά τις πολλαπλές επιβεβαιώσεις της τέως Δημοτικής Αρχής και του Αντιδημάρχου Κετικίδη Γιάννη ότι το θέμα θα λυνόταν, δυστυχώς ουδέν έπραξε.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε τι είχε αναφέρει ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Μπάτσης Χρήστος, όταν κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας την 08/7/2022 κατά την οποία συζητείτο σχετικό θέμα, απαντώντας σε σχόλιο-ερώτημα της ιστοσελίδας μας, σχετικά με το παραπάνω θέμα, ο Δήμαρχος Αλμωπίας έκανε γνωστό ότι όταν θα πραγματοποιηθεί το έργο ''Θα κλάψουν πολλές μανούλες'', αφήνοντας να εννοηθεί ότι αρκετοί ιδιοκτήτες αγροτικών κτημάτων που βρίσκονται εκατέρωθεν της παραπάνω οδού, έχουν καταλάβει μέρος του οδοστρώματος, επιμηκύνοντας τα χωράφια τους!!, το οποίο (μέρος) και θα πρέπει να αποδώσουν στην κυκλοφορία!!

Ας ελπίσουμε το θέμα να λυθεί οριστικά και όχι με ημίμετρα σαν τις χαλικοστρώσεις.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

09/02/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-02-09 15:08

Το Όνομά σας: Ένας καλόπιστος Πολίτης

Μήνυμα: Πράγματι τον δρόμο αντί να τον συμαζεψουν τον κάνανε χειρότερο. Παντού σκόνη και πέτρες. Διερχόμενοι πολίτες που κάνουν την πεζοπορία τους βρίζουν συνεχώς για την σκόνη που δημιουργείται από την διέλευση οχημάτων. Για την δε ασφάλεια με ένα φρενάρισμα οχήματος αυτό θα τσουλαει λες και έχει παγετό το οδόστρωμα μέχρι να σταματήσει.

Όσο για την καταπάτηση του δρόμου από ιδιοκτήτες χωραφιών υπάρχουν πάντοτε πανακειες λύσεις για όλους τους εμπλεκόμενους.
Εν κατακλείδι εκεί στον Δήμο θα πρέπει να σοβαρευτουν λίγο,ιδιαίτερα στον επικεφαλή της τεχνικής υπηρεσίας ο οποίος μάλλον νομίζει ότι έχει να κάνει με τετράποδα και όχι με ανθρώπους. 

Αυτές οι ενέργειες που ρίχνουν χαλίκια επάνω στον δρόμο μας παραπέμπουν σε εποχές περασμένες. Δώστε επιτέλους μια λύση για τον δρόμο και για την ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ η οποία είναι θαυματουργή,να μπορεί ο κόσμος να κάνει άνετα την πορεία του για εναν περιπατο και το προσκυνημα του.
Κύριε Δήμαρχε πάρε την ευθύνη επάνω σου.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-02-09 17:09

Το Όνομά σας: Α.κ.

Μήνυμα: Ε καλά τώρα καλοπιστε πολίτη, δε ξέρεις τι εστί τεχνική υπηρεσία στο δήμο μας!! Αν υπάρχει ενα εμπόδιο σε ένα έργο το τριπλασιαζουν να μη μη πω περισσότερο για να μη το κάνουν ποτέ.λυσεις δεν υπάρχουν ,έτσι λειτουργούν στο δημόσιο .αν τους έστελνε κάποιος όμως στο σπίτι τους , τότε θα έβλεπες αν έλυναν το πρόβλημα .μη γελιομαστε ,θέλει πολλή για να γυρίσει ο ήλιος!

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία: 2024-02-09 23:53

Το Όνομά σας: Ένας καλόπιστος Πολίτης

Μήνυμα:Φίλε το ξέρω πολύ καλά πως λειτουργούν οι δημ.υπηρεσιες και όχι μόνο του Δήμου. Εγω θελω απευθυνθω στον αιρετό αρμόδιο αντιδημαρχο που επιβλέπει και κατευθύνει τους τεχνικους της Υπηρεσίας του Δημου τωρα που ειναι νωρις ακομη να ενεργοποιήσει τους υπευθυνους για την γρήγορη εφαρμογή των σχεδιων της νεας δημοτικης αρχης. Να νοιώσουν επιτελους και αυτοί οι υπαλληλοι την δαμόκλειο σπάθη ώστε επιτέλους να ενεργοποιηθούν για το καλό του τόπου μας. Όπου δεν πίπτει ο λόγος πιπτουν οι ποινές.