ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΨΗ ΤΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2024-02-09

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ρεπορτάζ By Sakis

Ότι δεν έγινε τόσα χρόνια στα Κοιμητήρια Αριδαίας, γίνεται στον ένα μήνα περίπου από την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής, που μάλλον κάτι αρχίζει να αλλάζει στην εικόνα της πόλης της Αριδαίας και αφορά την καθημερινότητα του πολίτη, καθώς στα Κοιμητήρια της πόλης, ξεκίνησε ο καλλωπισμός και το κλάδεμα και η κοπή των δένδρων που δημιουργούσαν πρόβλημα στο χώρο.

Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή 09/ 02/ 2024 πρωινές ώρες, συνεργείο του Δήμου Αλμωπίας, προέβη στο κλάδεμα και κοπή δένδρων που δημιουργούσαν πρόβλημα εντός του χώρου.

Τις εργασίες επέβλεπε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καραμαριάς Αντώνης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας Ταρασίδης Δημήτρης.

Μάλιστα όπως μας ενημέρωσε ο παραπάνω Αντιδήμαρχος, στα σχέδια είναι να αναμορφωθεί το Σέρβικο μνημείο που υπάρχει εντός των Κοιμητηρίων, καθώς θα πραγματοποιηθούν και άλλες εργασίες που θα ''αναβαθμίσουν'' το Κοιμητήριο, και ειδικότερα η αποκατάσταση της περίφραξης.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο, πατώντας ΚΛΙΚ στα βελάκια αριστερά και δεξιά της φώτο...

09/02/2024

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία: 2024-02-09 15:16

Το Όνομά σας: Ενας καλόπιστος Πολίτης

Μήνυμα: Πραγματι τα κοιμητήρια αλλαζουν οψη αλλα πρέπει να κατασκευσθει ενα μεγαλο οίκημα προκειμενου να συγκεντρωθουν τα οστα των αποβιωσαντων του παρελθοντος ,διοτι σε λιγο τα κοιμητήρια θα φθασουν στην Δωροθέα. Αυτο το χάλι με εγκατελειμενους ταφους και υποστεγα επανω απο αυτούς θα πρέπει κάποτε να σταματήσει. Έχουμε καλύψει μια έκταση ταφής νεκρών όσο μια πόλη 100χιλιαδων κατοίκων. Τα γραφεία κηδειών ανεξελεγκτα κάνουν ότι θέλουν στον χώρο. Ότι θέλει κάνει ο καθένας. Επιτέλους ας μπει μια τάξη.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία: 2024-02-15 15:13

Το Όνομά σας: Τρίτεκνος

Μήνυμα: Κόπηκαν και αρκετά δέντρα, και στο 1ο νηπιαγωγείο και παραποτάμια. Δεν κρίνω την κίνηση, αφ' όσων έπρεπε. Τώρα οι κορμοί.. η ξυλεία δηλαδή που πήγε;