ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟ’’!!-ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ…(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-01-22

Με αφορμή την τελευταία κλοπή-διάρρηξη που έλαβε χώρα στο υδροθεραπευτήριο της Λουτρόπολης Αλμωπίας, η ιστοσελίδα μας επισκέφθηκε το σημείο και διαπίστωσε κάτι το πολύ απλό, που εάν το είχαν σκεφτεί και έκαναν πράξη οι αρμόδιοι, ίσως να είχε αποφευχθεί η παραπάνω παραβατική πράξη.

Συγκεκριμένα, το παράθυρο από το οποίο εισήλθαν ο ή οι δράστες στο υδροθεραπευτήριο (ΔΕΣ και ΕΔΩ), σύμφωνα με πληροφορίες μας, αφενός ήταν ανασφάλιστο, το οποίο με μία απλή ώθηση αυτό άνοιξε, και εισήλθαν εντός του χώρου οι δράστες, αφετέρου, στερείτο και προστατευτικά κάγκελα ασφαλείας, κάτι που θα απέτρεπε την κλοπή.

Μάλιστα όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο και φώτο, το διπλανό παράθυρο του υδροθεραπευτηρίου, έχει-και ορθώς- προστατευτικά κάγκελα ασφαλείας, ενώ το επίμαχο παράθυρο που οδηγεί στο καθημερινό ταμείο εξυπηρέτησης των λουόμενων, στα γραφεία κλπ χώρους, στερείται προστατευτικά κάγκελα ασφαλείας.

Είναι άραγε τόσο δύσκολη και δαπανηρή η τοποθέτηση των παραπάνω προστατευτικών κάγκελων ασφαλείας στους... ευαίσθητους χώρους της Λουτρόπολης.

Άλλωστε όπως λέει και το γνωστό γνωμικό: «Το προλαμβάνειν καλύτερο του θεραπεύειν»!!

Δεν θέλει λοιπόν κόπο, αλλά τρόπο!! Τόσο απλά... 

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και φώτο...

22-01-2022