ΑΡΙΔΑΙΑ: ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ!!-ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ…

2022-01-20

Σωρεία κλοπών παρατηρείται τελευταία στην επιχείρηση της Λουτρόπολης του Δήμου Αλμωπίας, από άγνωστα άτομα, κυρίως τις βραδινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πριν μερικές ημέρες, άγνωστοι διέρρηξαν πάνω από τρία ΙΧ αυτοκίνητα αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα αντικείμενα των κατόχων. Επίσης πριν μερικές ημέρες και πάλι, άγνωστοι αφαίρεσαν το πιεστικό από τις εγκαταστάσεις της παραπάνω Λουτρόπολης.

Και το τελευταίο κρούσμα κλοπής, το οποίο έλαβε χώρα σήμερα, βραδινές ώρες, όταν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες, έθραυσαν υαλοπίνακα μικρού παραθύρου, εισήλθαν εντός του Υδροθεραπευτηρίου στο κέντρο της Λουτρόπολης, αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα των λουόμενων (τσαντάκια, ρουχισμό κλπ), καθώς και το ποσό των 800, 00 ευρώ περίπου που βρήκαν στα ταμεία.

Για τις κλοπές ενημερώθηκαν οι Αρχές οι οποίες αναζητούν τους δράστες, ενώ αρκετοί αναρωτιούνται εάν υπάρχουν φύλακες και εάν λειτουργούν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Δημοτικό Σύμβουλο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης των Λουτρών-Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας, Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος), ο οποίος αφού επιβεβαίωσε τα παραπάνω μας δήλωσε τα εξής :

 «Πρόκειται για ένα θλιβερό περιστατικό , το οποίο από όσο γνωρίζω δεν είναι και το μοναδικό. Ένα περιστατικό το οποίο , σε καμία περίπτωση δεν μας τιμάει και βγαίνουν αβίαστα συμπεράσματα για τις προτεραιότητες τις διοίκησης. Φαίνεται δηλαδή ξεκάθαρα πως η σημερινή διοίκηση βαδίζει χωρίς πλάνο για την επιχείρηση των Λουτρών και είναι ανήμπορη να προστατέψει τους τουρίστες .

 Δεν μπορείς να μιλάς για ανάπτυξη όταν δεν μπορείς να λύσεις τα απλά. Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις την Λουτρόπολη Ευρωπαϊκή όταν δεν είσαι σε θέση να προστατέψεις τους επισκέπτες . Εμείς ως παράταξη μιλάμε για ένα διαφορετικό μοντέλο διοίκησης που θα δίνει άμεσα λύσεις στα απλά καθημερινά προβλήματα και θα αποτυπώσουμε ένα ξεκάθαρο αναπτυξιακό σχέδιο. Έχουμε ήδη μιλήσει για όλα αυτά αλλά από δω και πέρα θα το κάνουμε πιο συγκεκριμένο...»

20-01-2022/12:03