ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ  ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ-ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-02-23

Μετά την ενημέρωση από τον Πρόεδρο της επιχείρησης της Λουτρόπολης (ΔΕΣ και ΕΔΩ), και την τοποθέτηση-προτάσεις του Χατζηδημητρίου Σάκη (ΔΕΣ και ΕΔΩ), κατά τη τη χθεσινή (Δευτέρα 22/02/2021) συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας τον λόγο έλαβαν οι Μπίνος Δημήτρης, Παρούτογλου Νίκος, Τσαρκνιάς Πέτρος, Ασβεστόπουλος Δημήτρης και εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων της Λουτρόπολης.

Μεταξύ άλλων ο Παρούτογλου Νίκος ανέφερε ότι η Λουτρόπολη λειτουργεί με τον αυτόματο πιλότο!!, ενώ τόνισε ότι είναι μονόδρομος η αλλαγή του μοντέλου Διοίκησης της Λουτρόπολης, ενώ ο μέχρι τώρα τρόπος Διοίκησης πάει τα Λουτρά πίσω.

Ο Τσαρκνιάς Πέτρος χαρακτήρισε ''πολιτική ήττα την κατάθεση αυτού του Νόμου'', ενώ ο Προκοπίδης Λάκης χαρακτήρισε ''αποτυχημένες τις πολιτικές παλαιών εποχών που τηρούνται σήμερα''.

Τέλος ο Αντιπρόεδρος των Ξενοδόχων και ενοικιαζόμενων δωματίων, πρότεινε να ακολουθηθεί σκληρή γραμμή σε περίπτωση ψήφισης του Νόμου, μιλώντας ακόμη και για αντιδράσεις με κλείσιμο δρόμων κλπ, ενώ τόνισε ότι όσοι Βουλευτές ψηφίσουν τον επίμαχο Νόμο να κηρυχθούν ανεπιθύμητα πρόσωπα στην Αλμωπία. 

Δείτε σχετικά στο παρακάτω ολιγόλεπτο βίντεο, τη σχετική ανακοίνωση του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης Βέσκου Δημήτρη...

23-02-2021/11:03