ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΗΝ 02/8/2022…(ΒΙΝΤΕΟ)

2022-08-05

ΣΧΟΛΙΟ 1

Δείτε συγκεντρωτικά, αναλυτικά και βίντεο, για  όλα όσα έλαβαν χώρα κατά την τελευταία διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας την 02/8/2022, πατώντας ΚΛΙΚ στους παρακάτω συνδέσμους...

1.-ΑΡΙΔΑΙΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΕΙΣΤΕ ΑΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ!! ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...

2.-ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

3.-ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ''ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

4.-ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

5.-ΑΡΙΔΑΙΑ: Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΛΠ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

6.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΘΕΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 02/8/2022 (ΒΙΝΤΕΟ)

7.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΣΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ!!-ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ... (ΒΙΝΤΕΟ)

8.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ''Η ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΝ''!!-ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

9.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ...

10.-ΑΡΙΔΑΙΑ: ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΦΥΤΩΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

05/8/2022

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-08-05 15:01

Μήνυμα:  Καλά που είσαι και εσύ σάκη και μαθαίνουμε τι γίνεται στα συμβούλια και στις επιτροπές. Γιατί αλλιώς θα είχαμε μεσάνυχτα. Τα άλλα σάιτ γιατί δεν έχουν ρεπορτάζ από τις συνεδριάσεις. Μήπως θέλουν ευρουλάκια.........................