ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-10-18

Ένα από τα θέματα που απασχόλησε το χθεσινό (17/10/2022) Διοικητικό Συμβούλιο της Λουτρόπολης Αλμωπίας, εκτός από το εστιατόριο, ήταν και το αναψυκτήριο, για το οποίο τελευταία έγινε αρκετός λόγος, μέσα από τις προσωπικές τους σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, μεταξύ των Μπάτση, Παρούτογλου και Προκοπίδη.

Έτσι λοιπόν, μετά την ενημέρωση από τον Πρόεδρο της επιχείρησης και Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο για το εστιατόριο, (ΔΕΣ και ΕΔΩ), σειρά έλαβε το αναψυκτήριο, για το οποίο όπως ενημέρωσε το Σώμα ο Πρόεδρος, όταν θα περατωθούν οι όποιες εργασίες που θα γίνουν σ΄αυτό, θα λειτουργήσει με ευθύνη της Διοίκησης για χρονικό διάστημα 4-5 μηνών, με άτομα που θα προσληφθούν μέσω των διμήνων!!, έως ότου προκηρυχθεί διαγωνισμός για τον νέο εκμεταλλευτή, στον οποίο θα δοθεί για χρονικό διάστημα 20-25 ετών!!

Το μέλος του Δ.Σ Πασόης Δημήτρης, διαφώνησε για το χρονικό διάστημα, προτείνοντας μικρότερο χρόνο, ενώ για την περίπτωση του εστιατορίου πρότεινε να γίνουν άμεσα οι διαδικασίες για την διακήρυξη εκμίσθωσης του.

Το έτερο μέλος του Δ.Σ Θεοδωρίδης Τάσος, ζήτησε να πληροφορηθεί με ποιο τρόπο θα λειτουργήσει το αναψυκτήριο, πως θα γίνεται ο έλεγχος των εισπράξεων κλπ λειτουργικά θέματα, ενώ καταψήφισε το ποσό των 37.200,00 ευρώ για την προμήθεια καφέ, αναψυκτικών, χυμών, νερών για τις ανάγκες λειτουργίας του αναψυκτηρίου από τη Διοίκηση.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι κινήσεις αυτές δικαιώνουν τα όσα είχε αναφέρει προ ημερών ο επικεφαλής της παράταξης ''Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΨΗΛΑ'' Παρούτογλου Νίκος για το παραπάνω θέμα, κατά την προ ημερών συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Δείτε σχετικά τα όσα λέχθηκαν και ακούστηκαν στην παραπάνω συνεδρίαση για το θέμα του αναψυκτηρίου...

18/10/2022