ΑΡΙΔΑΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΦΑΓΗΤΟ!! ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ… (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-10-18

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ''ΘΕΛΩ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ''...

Περατώθηκε χθες, Δευτέρα 17/10/2022, η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Λουτρόπολης Αλμωπίας.

Για πρώτη φορά και ύστερα από αρκετό καιρό, υπήρχε σχεδόν απαρτία, καθόσον απουσίαζε δικαιολογημένα ένα μόνο μέλος της συμπολίτευσης, ενώ παρόντες ήταν όλα τα μέλη της αντιπολίτευσης.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την ανάγνωση από τον Πρόεδρο της επιχείρησης και Δήμαρχο Αλμωπίας Μπάτση Χρήστο, επιστολή της Κ/Ξ Τζηντζιφύλλης-Σπυριάδης περί μίσθωσης του εστιατορίου της Λουτρόπολης.

Σύμφωνα με αυτήν λοιπόν οι εκμεταλλευτές του εστιατορίου, επιθυμούν να αποχωρήσουν και να παραδώσουν το μίσθιο, την 06/11/2022, αναφέροντας και τους λόγους.

Δείτε αναλυτικά, γιατί θέλει να αποχωρήσει η παραπάνω κοινοπραξία από το εστιατόριο, τι είπε ο Πρόεδρος της επιχείρησης, καθώς και τι άλλο συζητήθηκε για το θέμα αυτό στο παρακάτω βίντεο...

... ενώ σε επόμενη ανάρτησή μας δείτε τι ειπώθηκε για το άλλο μεγάλο θέμα που αφορά το αναψυκτήριο της Λουτρόπολης, όπου και εκεί επικρατεί περίπου η ίδια κατάσταση, καθώς και τους διαλόγους που έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση.

18/10/2022