ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!! (ΦΩΤΟ)

2021-06-02

Με αφορμή χθεσινή μας δημοσίευση σχετικά με την απόφαση του Δήμου Αλμωπίας να κλείσει τις λακκούβες στους δρόμους στον εσωτερικό ιστό της πόλης με τσιμέντο!!, και ειδικότερα ότι σ΄αυτό προέβη ύστερα από τα συνεχή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου αλλά και στην πληθώρα παραπόνων των κατοίκων της Αριδαίας (ΔΕΣ και ΕΔΩ), φίλος αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, γνώστης μάλλον της κατάστασης, μας έκανε γνωστά τα παρακάτω:

''Ούτε τα δημοσιεύματα σας, ούτε τα παράπονα του κόσμου οδήγησαν την Δημοτική Αρχή στο να κλείσει τις λακκούβες. Ο πραγματικός λόγος είναι το ατύχημα που έπαθε μία μεσήλικας γυναίκα, που διαμένει στην Ανατολική πλευρά της Αριδαίας, πριν λίγες ημέρες, όταν Κυριακή πρωί ξεκίνησε να πάει στην εκκλησία, όταν σε μεγάλη λακκούβα που υπήρχε και υπάρχει μπροστά στην κατοικία της, παραπάτησε με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος και να προκληθεί κάταγμα στο δεξί της χέρι. Μάλιστα, μετά το πέσιμο στο έδαφος δέχθηκε και την επίθεση από αδέσποτα χωρίς ευτυχώς να την δαγκώσουν''!!

Η ιστοσελίδα μας, αναζήτησε και βρήκε τελικά την άτυχη γυναίκα, η οποία μας επιβεβαίωσε τα παραπάνω, λέγοντάς μας ότι μετά το ατύχημα, πήγε στην Έδεσσα στον γνωστό πρακτικό ορθοπεδικό, ο οποίος όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης την έστειλε στο Νοσοκομείο της πόλης όπου τοποθετήθηκε γύψος στο χέρι της.

Τα γεγονότα αυτό θορύβησαν προφανώς  την Δημοτική Αρχή και φοβούμενη τα χειρότερα, αποφάσισε άρον-άρον να κλείσει τις λακκούβες, όχι με άσφαλτο όπως είναι το λογικό, αλλά με τσιμέντο!!

Στις σκέψεις της γυναίκας είναι μάλιστα και η προσφυγή στη δικαιοσύνη για την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους. 

Δείτε στην παρακάτω φώτο την επίμαχη λακκούβα που έγινε η αιτία τραυματισμού της άτυχης γυναίκας και η αφορμή να κλείσουν άρον-άρον με τσιμέντο, οι υπόλοιπες λακκούβες στην πόλη...   

02-6-2021/14:02