ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΡΟΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ...

2021-03-15

ΣΧΟΛΙΑ 4

Φαίνεται ότι μάλλον αποθρασύνθηκαν τα μέγιστα κάποιοι από τους μικρούς Ρομά που κατοικοεδρεύουν στην πόλη της Αριδαίας, πλησίον της παραποτάμιας περιοχής στο ΚΤΕΛ Αριδαίας.

Έτσι λοιπόν, εκτός όλων των άλλων, πριν μερικές ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, νεαρή γυναίκα η οποία πήγε σε πολυκατάστημα της πόλης για την αγορά προμηθειών πρώτης ανάγκης, δέχθηκε αρχικά τις ευγενικές παρακλήσεις μικρού Ρομά που είχε... στρατοπεδεύσει και επαιτούσε από τους πελάτες, έξω από το πολυκατάστημα, να του προμηθεύσει και αυτόν κάποια αγαθά.

Η νεαρή γυναίκα αρνήθηκε και τότε δέχθηκε αναίτια και αιφνιδιαστική λεκτική επίθεση από κατάρες κλπ... κοσμητικά επίθετα. Τρομοκρατημένη και αιφνιδιασμένη η γυναίκα κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης όπου ανέφερε το περιστατικό.

Ήδη τα περιστατικά παραβατικότητας από τους συγκεκριμένους είναι αρκετά σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην ιστοσελίδα μας κάτοικοι-παθόντες της πόλης ζητώντας από τις Αρχές να  δοθεί λύση στο θέμα αυτό.

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε, να κάνετε τα σχόλια ή να πείτε τις απόψεις σας περί του θέματος στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας.  

15-3-2021/11:15

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-03-15 14:09

Το Όνομά σας προαιρετικά:

Υποτιθέμενη δημοκρατία

Μήνυμα:

Αυτό το είδος το προστατεύει το ελληνικό κράτος τους δίνει επίδοματα μόνο δικαιώματα έχουν καμία υποχρέωση δεν πρέπει κανένας να τους δίνει τίποτα

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-03-15 15:26

Το Όνομά σας προαιρετικά:

Τακης

Μήνυμα:

Οι ρομα ειναι σκετη φιρα.ενα χερι ξυλο για αρχη καλα ειναι.

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2021-03-15 15:35

Το Όνομά σας προαιρετικά:

Δημήτρης

Μήνυμα:

Εχουν κατακλέψει τα καταστήματα και τα περίπτερα. Ο κόσμος φοβάται για τα χειρότερα

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία:

2021-03-16 12:47

Το Όνομά σας προαιρετικά:

Ο μπαμπάς σας

Μήνυμα:

Διώξτε τους τους παλιοβρωμιαρηδες, έχουν κατά κλέψει όλο τον κόσμο, μαζί και εμένα!!