ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΤΗ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2023-03-23

ΣΧΟΛΙΑ 2

Ρεπορτάζ By Sakis

Αρκετή συζήτηση έγινε για το θέμα της ανανέωσης της σύμβασης υπαλλήλου στην επιχείρηση για έναν ακόμη χρόνο, βάσει του προγράμματος απασχόλησης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ο οποίος όμως κατά την παρουσίαση των νέων μελών του νυν Δημάρχου Αλμωπίας, πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε και αυτός ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Για το θέμα ζήτησε διευκρινίσεις το μέλος Θεοδωρίδης Τάσος (Τσερκέζος), ο οποίος όμως επεσήμανε με έμφαση πολλάκις ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο και εργατικό παιδί, και δεν έχει καμία προσωπική αιχμή και υπονοούμενο το ερώτημά του για τον εν λόγω υπάλληλο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι για το παραπάνω θέμα το ανωτέρω μέλος ψήφισε λευκό, παρόλο που επεσήμανε και πάλι ότι εκτιμά απεριόριστα και σέβεται τον υπάλληλο.

Δείτε σχετικά τους διαλόγους που έγιναν για το θέμα, μεταξύ των μελών του Δ.Σ...  

23/3/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-03-24 13:09

Μήνυμα: Τον Αύγουστο να ζητηθούν από την αντιπολίτευση όλες οι καταστάσεις δίμηνων συμβασιούχων εργαζομένων στα Λουτρά και στον Δήμο για να ανακαλυφθεί πόσοι συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια.

ΣΧΟΛΙΟ 2

Date:

26/03/2023 08:32

Μήνυμα: Είναι και άλλη τέτοια περίπτωση με γυναικεία παρουσία. Ο μπαμπάς εργάζεται στον Δήμο με σύμβαση και η κόρη θα ειναι υποψήφια . Αλλα καλο θα ειναι να μην στεκόμαστε σε αυτα. Το δικαίωμα του εκλεγειν και εκλέγεσθαι ειναι για ολους μας.

Ένας καλόπιστος Πολίτης