ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΙ  ΥΠΟΨ. ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2023-06-25

ΣΧΟΛΙΑ 3

Ρεπορτάζ By Sakis

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 25/6/2023 η αναβληθείσα Γενική Συνέλευση του Αλμωπού Αριδαίας, στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης Χρήστος, και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Παρούτογλου Νίκος, Προκοπίδης (Λάκης) Ευάγγελος και περί τα 70-80 άτομα.

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του γνωστού μετόχου της Αριδαίας, κάτι που σχολιάσθηκε από τους παρευρισκόμενους, απουσία την οποία προσπάθησε να δικαιολογήσει ο Πρόεδρος, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ τους!!

Σκοπός της συνέλευσης ήταν η εξεύρεση λύσης στο οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της ομάδας Φώτης Παντελίδης, θα πρέπει μέχρι τις 30 Ιουνίου να βρεθεί το ποσό των 80.000,οο χιλιάδες ευρώ, προκειμένου καλυφθούν τρέχουσες υποχρεώσεις, που δεν σηκώνουν αναβολή.

Το ποσό αυτό αναμένεται να συγκεντρωθεί αρχικά από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, από τις διαφημιστικές πινακίδες αλλά και από χορηγίες των φιλάθλων.

Μεταξύ άλλων ακούστηκαν και τα παρακάτω:

1.-Η αθέτηση της πολιτείας αναφορικά με τα χρήματα που υποσχέθηκε να δώσει και ποτέ δεν έδωσε!!

2.-Η απροθυμία των μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Αλμωπία, που αν και τους ζητήθηκε εγγράφως η βοήθειά τους αυτές αρνήθηκαν!!

3.-Ότι κάθε μήνα για τα τέσσερα παιχνίδια που δίνει η ομάδα (δύο εντός και δύο εκτός) απαιτούνται πάνω από 15.000,00 ευρώ για μετακινήσεις, διατροφή, διαιτησίες κλπ, χώρια οι αμοιβές των ποδοσφαιριστών!!

4.-Ότι κατά την περσινή σαιζόν πουλήθηκαν μόνο -180- εισιτήρια διαρκείας!!

5.-Για τη φετινή χρονιά η τιμή των διαρκείας θα κυμανθεί και πάλι στα ίδια περίπου επίπεδα.

6.-Ότι υπάρχει το ενδεχόμενο σε περίπτωση που η ομάδα καταταγεί στην τελική βαθμολογία στην 5η θέση του πίνακα θα λάβει ως μπόνους το ποσό των 20.000,00 ευρώ

7.- Ερωτηθείς για τους στόχους της ομάδας ο Πρόεδρος ανέφερε ότι αρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία αλλά και η κατάληψη της πρώτης θέσης.

Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Μπάτσης, καθώς και οι δύο παρόντες υποψήφιοι Δήμαρχοι Παρούτογλου Νίκος και Προκοπίδης (Λάκης) Ευάγγελος, οι οποίο έκαναν τις δικές τους προτάσεις, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω αποκλειστικό βίντεο της ιστοσελίδας μας.

25/6/2023

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2023-06-25 12:30

Μήνυμα: ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 35 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ............

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2023-06-25 12:54

Μήνυμα: Μάλλον κάποιος μπερδεύθηκε και νόμιζε ότι βρισκόταν σε προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού του. Σαν προεκλογικό λογίδριο έμοιαζε όλα όσα είπε

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2023-06-25 18:04

Μήνυμα: Μόνο ο Προκοπιδης μπορεί να δώσει λύσεις για ακόμη μία φορά.... είναι συγκεκριμένος κι έχει επιληφθεί του θέματος.....ο μοναδικός που μπορεί μετά τα φανάρια της Αψαλου να διεκδικήσει πράγματα....οι υπόλοιποι;;;; Πηγαίνετε για καφέ.....