ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ… ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ!! (ΦΩΤΟ)

2021-01-26

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα Πέμπτη 24/12/2020 παραμονή Χριστουγέννων στην πόλη της Αριδαίας, που θυμίζει ολίγον τι από... σταχτοπούτα!!

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε αναγνώστης της ιστοσελίδας μας, σήμερα παραμονή Χριστουγέννων, πήγαν στην οικοδομή του στο κέντρο της Αριδαίας, πιθανώς ανήλικοι Ρομά, με πρόσχημα να πουν τα κάλαντα!!

Αφού χτύπησαν το κουδούνι της πόρτας του διαμερίσματός του και δεν απάντησε κανείς, καθόσον απουσίαζαν οι ένοικοι, άρπαξαν από την παπουτσοθήκη δύο ζευγάρια παπούτσια και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στη βιασύνη τους όμως να φύγουν, έχασαν ένα παπούτσι, το οποίο μάλλον αφαίρεσαν από άλλη οικοδομή, αφού σύμφωνα με τον αναγνώστη μας, το παραπάνω ανευρεθέν παπούτσι, ύστερα από έρευνα που έκανε στην οικοδομή του, δεν ανήκει σε κανέναν ένοικο της.

Το ανευρεθέν παπούτσι είναι το εικονιζόμενο στην παρακάτω φωτογραφία και εάν το αναγνωρίζει ο κάτοχός του ας επικοινωνήσει με την ιστοσελίδα μας.

Καλό θα είναι να το έχουν υπόψιν τους οι κάτοικοι το παραπάνω περιστατικό ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!! ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΜΜΕΝΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΟΥ!! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο και όμως αληθινό!! Η ανάρτησή μας σχετικά με το παπούτσι, προϊόν κλοπής από πιθανώς ανήλικους Ρομά, που έλαβε χώρα παραμονή των Χριστουγέννων και βρέθηκε σε οικοδομή της Αριδαίας , είχε τελικά αίσιο τέλος, αφού η ανάρτησή μας, βοήθησε να βρεθεί ο νόμιμος κάτοχός του.

Συγκεκριμένα, φίλος του κατόχου του παπουτσιού διάβασε την ανάρτησή μας και αναγνώρισε το παπούτσι. Ενημέρωσε τον κάτοχό του ο οποίος επικοινώνησε με την ιστοσελίδα μας και έτσι αποδόθηκε το παπούτσι στον κάτοχό του.

Τι είχε συμβεί όμως!!

Σύμφωνα λοιπόν με τον κάτοχο του παπουτσιού, η σύζυγός του, πριν μερικές ημέρες, λόγω φθοράς το πήγε σε τσαγκάρι για επιδιόρθωση. Το παρέλαβε λοιπόν και επισκέφθηκε συγγενικό της πρόσωπο που διαμένει σε οικοδομή της πόλης της Αριδαίας, αφήνοντας τις τσάντες με τα υπόλοιπα ψώνια που είχε έξω από το σπίτι.

Πιθανώς οι... άγνωστοι άρπαγες, βρήκαν την ευκαιρία να αφαιρέσουν τις τσάντες και μαζί με αυτές και το παπούτσι, το οποίο μάλλον από τη βιασύνη τους, ή τους παράπεσε κατά τη διαφυγή στην οικοδομή, ή πιθανώς να το πέταξαν στην οικοδομή αφού δεν ήταν ζευγάρι!!, το οποίο βρήκε ο φίλος μας και ενημέρωσε την ιστοσελίδα μας για το θέμα.

Τελικά η ιστοσελίδα μας, έφερε σε επαφή τους δύο φίλους μας, και πριν λίγη ώρα σήμερα, έγινε η παράδοση-παραλαβή του παπουτσιού, όπως φαίνεται και στη φώτο, ενώ ο κάτοχός του εμφανώς ικανοποιημένος αφού δεν θα χρειαστεί να κυκλοφορεί ως άλλος... μονοσάνδαλος Ιάσονας!!