ΑΡΙΔΑΙΑ: ΜΑΛΛΟΝ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!!-ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-07-17

Μας το κατήγγειλαν και δεν το πιστεύαμε και έτσι αποφασίσαμε να θέσουμε το δάκτυλο ''επί τον τύπον των ήλων''!!

Ειδικότερα, αναγνώστες της ιστοσελίδας μας, διαπίστωσαν ότι εδώ και μέρες, ο εξωτερικός φωτισμός στο ανοικτό θέατρο που βρίσκεται στο ''ΔΑΣΑΚΙ''- Αριδαίας και συγκεκριμένα οι προβολείς του, εξακολουθούν να είναι σε λειτουργία, ακόμη και μέρα μεσημέρι που ο ολόλαμπρος και καυτός ήλιος... λιώνει και την άσφαλτο!!

Μεταβήκαμε λοιπόν σήμερα Κυριακή 17/7/2022 περί ώρα 11.00 το πρωί που ο ήλιος μεσορανούσε και έλαμπε στον ουρανό της Αλμωπίας, διαπιστώνοντας το αληθές των καταγγελομένων, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο και φώτο.

Φαίνεται ότι ενώ η Ευρώπη αλλά και ολόκληρη η υφήλιος συνταράσσεται από την ενεργειακή κρίση που πλήττει τους κατοίκους της , μία κρίση που ρίχνει ακόμη και Κυβερνήσεις (Γαλλία, Ιταλία κλπ), λαμβάνοντας μέτρα περιορισμού της κατανάλωσης,  στον Δήμο Αλμωπίας, μάλλον δεν ασχολούνται με τέτοια θέματα ήσσονος σημασίας!!

Εύλογο και εύστοχο μάλλον το ερώτημα φίλου στην ιστοσελίδα μας. ''Άραγε στα σπίτια τους αφήνουν ανοικτούς τους διακόπτες του ρεύματος, χωρίς λόγο, όλη την ημέρα'';

Κάθε απάντηση δεκτή αν και θεωρούμε πολυτέλεια για τη Δημοτική Αρχή τέτοιες ευαισθησίες όπως άλλωστε έχει δείξει σε παρόμοιες περιπτώσεις και κατά το παρελθόν!!

17/7/2022