ΑΡΙΔΑΙΑ: ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ‘’ΔΙΟΝΥΣΟ’’ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2021-11-30

Ένταση δημιουργήθηκε εκτός των άλλων (ΔΕΣ και ΕΔΩ), σήμερα Τρίτη 30/11/2021 κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, μεταξύ του πρώην και νυν δημάρχου Αλμωπίας, Μπίνου Δημήτρη και Μπάτση Χρήστου, κατά τη συζήτηση του 3ου θέματος που αφορούσε ''Συμψηφισμό μισθωμάτων ακινήτου με δαπάνες αποκατάστασης λειτουργικότητας''.

Ειδικότερα, λόγω προβλήματος στεγανότητας στη στέγη του καταστήματος εστίασης ''ΔΙΟΝΥΣΟΣ'' που λειτουργεί στην τ.κ Όρμας-Πέλλας, ο εκμεταλλευτής, πρότεινε στο Δήμο Αλμωπίας, στην κυριότητα του οποίου ανήκει το ακίνητο, να επισκευάσει τη στέγη και τα έξοδα να αφαιρεθούν από τα μισθώματα.

Για το θέμα αυτό λοιπόν, διημείφθη έντονος διάλογος μεταξύ των Μπίνου Δημήτρη και Μπάτση Χρήστου, όπου μεταξύ άλλων ο Μπίνος Δημήτρης κατηγόρησε την Δημοτική Αρχή ότι αναγκάζει τον ιδιώτη επιχειρηματία να προτείνει λύσεις σε θέματα που αφορούν και είναι αρμοδιότητας του Δήμου Αλμωπίας, ενώ ο Μπάτσης Χρήστος κατηγόρησε τον Μπίνο Δημήτρη ότι ''παίζει με τις λέξεις'' με αυτά που λέει, επιδιώκοντας να κερδίσει την εύνοια του επιχειρηματία!! και ότι κάνει πολιτική για την πολιτική!!

Στη συζήτηση παρενέβη και ο Χατζηδημητρίου Σάκης, ο οποίος ανέφερε ότι επί δικής του Δημαρχίας αξιοποιήθηκε το σημερινό κατάστημα στο οποίο στεγαζόταν παλιά η κοινότητα του χωριού, ενώ κατά τη ψηφοφορία που ακολούθησε το θέμα ψηφίσθηκε ομόφωνα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τους ενδιαφέροντες διαλόγους μεταξύ των τριών ανδρών...

30-11-2021/19:45