ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’ΑΛΩΝΙΖΕΙ’’ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΕΣΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΙΧΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!!

2022-02-14

ΣΧΟΛΙΑ 2

''Αλωνίζει'' κυριολεκτικά την Αριδαία, αλλά και τις τοπικές κοινότητες του Δήμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας Βέσκος Δημήτρης, προκειμένου καταγράψει και επισημάνει τα προβλήματα κλπ ελλείψεις, για να τις προωθήσει αρμοδίως και να αποκατασταθούν.

Μάρτυρες στην ''περιπολία'' αυτή του παραπάνω Προέδρου, έτυχε να είναι η ιστοσελίδα μας και μάλιστα τρεις φορές, όπου τον συναντήσαμε μία φορά στην τ.κ Πολυκάρπης -Πέλλας και άλλες δύο πέριξ και εντός της πόλης της Αριδαίας, κινούμενος μάλιστα με το δικό του ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Στις δύο ερωτήσεις που προλάβαμε να του απευθύνουμε, αρχικά,   να μας αναφέρει κάποιες από τις ελλείψεις που κατέγραψε, αρνήθηκε ευγενικά να μας απαντήσει, συμπληρώνοντας ότι το ίδιο πράττει και ο Δήμαρχος Μπάτσης Χρήστος σχεδόν σε καθημερινή βάση...

... ενώ στην δεύτερη ερώτησή μας, γιατί κινείται με το δικό του όχημα και όχι με κάποιο όχημα του Δήμου καθόσον κινείται για υποθέσεις του Δήμου, αντί απάντησης, χαμογέλασε με εκείνο το γνωστό σαρκαστικό και αινιγματικό χαμόγελο, που όμως έλεγε πολλά!!  

14-02-2022/11:45

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-02-15 00:01

Μήνυμα:

Λίγο αργά ξεκίνησε βέβαια...

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2022-02-15 10:31

Μήνυμα:

ΒΕΣΚΟ ΔΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ