ΑΡΙΔΑΙΑ-ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΚΑΡΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Φ.Ο.Α ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΗΚΕ… (ΦΩΤΟ)

2022-07-28

Ρεπορτάζ By Sakis

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 27/7/2022 απογευματινές ώρες στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Αριδαίας η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Φ.Ο. Αριδαίας, με μοναδικό θέμα την εκλογή Προέδρου, καθόσον τα υπόλοιπα θέματα είχαν συζητηθεί και περατωθεί κατά την πρώτη συνέλευση στον ίδιο ως άνω τόπο την 20/7/2022 (ΔΕΣ και ΕΔΩ).

Δυστυχώς και πάλι δεν βγήκε... λευκός καπνός, καθόσον δεν υπήρχε ουδεμία υποψηφιότητα, από τα λιγοστά παρόντα μέλη.

Παρά τις προσπάθειες να μεταπείσουν τον απερχόμενο Πρόεδρο Αποστολίδη Γιώργο να παραμείνει στο τιμόνι του Φ.Ο.Α, ήταν ανένδοτος, επικαλούμενος λόγους και ειδικότερα ότι δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις και να δεσμεύει το νέο Πρόεδρο για θέματα του συλλόγου, κυρίως θέματα οικονομικής φύσης.

Τελικά ύστερα από συζήτηση, αποφασίσθηκε να συγκεντρωθούν και πάλι τα μέλη, καθόσον απουσίαζαν αρκετά από αυτά, λόγω διακοπών κυρίως, την Δευτέρα 29 Αυγούστου στον ίδιο χώρο για την τελική απόφαση, η οποία εάν τελικά δεν καρποφορήσει το θέμα θα λυθεί στο Πρωτοδικείο, όπως ανέφερε η Δικηγόρος που παρίστατο στη συνέλευση.

Αναπάντητο έμεινε  το -ρητορικό προφανώς- ερώτημα που έθεσε το μέλος Καμενίδου Μαργαρίτα στη συζήτηση και ειδικότερα ''Γιατί όταν αποχώρησε πριν λίγα χρόνια ο τότε Πρόεδρος του Συλλόγου Προκοπίδης Ευάγγελος (Λάκης) υπήρχαν πολλές υποψηφιότητες και τώρα που αποχωρεί ο νυν Πρόεδρος Αποστολίδης Γιώργος δεν υπάρχει ουδεμία υποψηφιότητα''!!

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 28/8 ελπίζοντας να βρεθεί λύση στον ιστορικό σύλλογο της Αλμωπίας που επάξια εκπροσωπεί την περιοχή στις εγχώριες αθλητικές διοργανώσεις...

28/7/2022