ΑΡΙΔΑΙΑ: ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ‘’ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ’’ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ!!-ΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΦΩΤΟ)

2022-07-21

Ρεπορτάζ By Sakis 

Οριστική και αμετάκλητη είναι μάλλον η απόφαση του Προέδρου του Φ.Ο. Αριδαίας Αποστολίδη Γιώργου να μην συνεχίσει στη θέση αυτή, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων όπως ανέφερε κατά τη χθεσινή Τετάρτη 20/7/2022 προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας (Φ.Ο.Α), η οποία έλαβε χώρα στο Δ.Α.Κ. Αριδαίας.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με προβλήματα, αφού δεν υπήρχε υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου, κάτι που προβλέπεται ρητά από τον νέο αθλητικό Νόμο. Ακούστηκαν αρκετές απόψεις, αλλά τελικά με την παρέμβαση του μέλους και Δημοτικού Συμβούλου, αλλά και υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Προκοπίδη Ευάγγελου (Λάκη), βρέθηκε η λύση και η συνέλευση ξεκίνησε και περατώθηκε κανονικά.

Ακολούθησε ο απολογισμός (Διοικητικός, Οικονομικός κλπ) από τον απερχόμενο Πρόεδρο, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο έργο που επιτέλεσε, παρά τις οικονομικές κλπ δυσκολίες που υπήρχαν, αλλά και στην απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκεται το Δ.Α.Κ.Α, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά και πολλά παράπονα από τις φιλοξενούμενες ομάδες που αγωνίζονται σ ΄αυτό, στο πρωτάθλημα της Γ΄. κατηγορίας, έχοντας σαν συνέπεια να μην μπορεί να λάβει μέρος στην παραπάνω κατηγορία ο Φ.Ο.Α στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!!, καθόσον όπως λέχθηκε δεν μπορεί να λάβει άδεια το γήπεδο!!

Άφησε επίσης αιχμές και για τη Δημοτική Αρχή, που ακόμη δεν έχει προβεί στην ενεργειακή αναβάθμιση του ΔΑΚΑ, αλλά και στην μη οικονομική αρωγή στον σύλλογο. Tέλος ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη εάν έγιναν τυχόν λάθη.

  Να σημειώσουμε ότι στην συνέλευση, δεν παρευρίσκετο ουδείς από τον Δήμο Αλμωπίας για να εκφέρει τις όποιες απόψεις του Δήμου.

Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος, όπου το μέλος Καμενίδου Μαργαρίτα, έθεσε κάποια θέματα στην απερχόμενη Διοίκηση που έκαναν εντύπωση!!, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι έγιναν πολλά λάθη!!, απαριθμώντας κάποια από αυτά, για τα οποία δόθηκαν απαντήσεις από το Δ.Σ του συλλόγου, ενώ ακολούθησε και διάλογος σε κλίμα έντασης και υπήρχε και αντιπαράθεση μεταξύ του απερχόμενου Προέδρου και του παραπάνω μέλους.

Τελικά ο απολογισμός ψηφίσθηκε ομόφωνα, ενώ όσον αφορά την εκλογή νέου Προέδρου, αποφασίσθηκε να συγκληθεί και πάλι η γενική συνέλευση την 27/7/2022, προκειμένου εξευρεθεί λύση στο θέμα του Προέδρου, για την οποία στο τέλος έδειξε σχετικό ενδιαφέρον η Χατζηαβραμίδου Ευδοκία, κάτι το οποίο θα φανεί εάν ισχύει και τις 27/7/2022.

Δείτε σχετικές φώτο από την παραπάνω συνέλευση...

21/7/2022