ΑΡΙΔΑΙΑ: ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ Χ/Κ ΒΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-10-04

Ρεπορτάζ By Sakis

Κατά τη σημερινή Τρίτη 04/10/2022 συνεδρίαση διά τηλεδιασκέψεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, από την οποία απουσίαζαν για τους δικούς τους γνωστούς λόγους τα δύο μέλη Χατζηδημητρίου Σάκης και Μπίνος Δημήτρης...

... και μετά την αντιπαράθεση μεταξύ Παρούτογλου Νίκου και Μπάτση Χρήστου για την πώληση των κτηρίων της Ένωσης και την στέγαση του Ε.Κ.Α.Β (ΔΕΣ και ΕΔΩ), συζητήθηκαν τα τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αναφορικά με το πρώτο θέμα, τελικά το ποσό των 525 χιλιάδων ευρώ θα κοστίσει το έργο Αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου αρμοδιότητας του Δήμου Αλμωπίας που οδηγεί στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρας - από την κοινότητα Σαρακηνών, το οποίο (έργο)...

... θα διεκδικήσουν τέσσερις εταιρείες, όπως ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κετικίδης Γιάννης. Το μέλος Παρούτογλου Νίκος επεσήμανε ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα του αποχιονισμού του δρόμου, κάτι που όπως ανέφερε ο Κετικίδης Γιάννης θα το αναλάβει η Ε.Τ.Α.Π

Σχετικά με το δεύτερο θέμα, ορίσθηκε η ημερομηνία αποσφράγισης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το έργο ''Ενεργειακή Αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Αριδαίας στο Δήμο Αλμωπίας'' που είναι η 17η Οκτωβρίου 2022.

Τέλος, στο τρίτο θέμα και λόγω των τελευταίων εξελίξεων (πόλεμος στην Ουκρανία, ενεργειακή κρίση, την άνοδο της τιμής των αγαθών κλπ) αποφασίσθηκε η αναπροσαρμογή τιμών της σύμβασης για αγορά τροφίμων κλπ αγαθών για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας κατά 20%.

Ο Παρούτογλου Νίκος πρότεινε να αυξηθεί και άλλο το ποσό αυτό εάν είναι αναγκαίο, κάτι που θα αποφασισθεί σε επόμενη συνεδρίαση, εάν παραστεί ανάγκη.

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο τι ειπώθηκε αναφορικά με τον δρόμο που οδηγεί στο Χ/Κ Βόρας.

04/10/2022