ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ !! ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ... ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-10-04

ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: ''ΡΙΧΝΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ''!!

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ: ''ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ''!!

ΔΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ-ΣΤΕΓΑΣΤΕΙ ΤΟ Ε.Κ.Α.Β ΑΡΙΔΑΙΑΣ...

Επεισοδιακή ήταν η προ ολίγου, σήμερα Τρίτη 04/10/2022, πρωινή διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας, κατά την οποία συζητήθηκαν τα τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Αφορμή, αφ ΄ενός η αναίτια 25/λεπτη περίπου καθυστέρηση της έναρξης, κάτι που έκανε να αναρωτηθεί το μέλος της επιτροπής Παρούτογλου Νίκος, το γιατί, καθόσον ως επαγγελματίας γι΄ αυτόν ο χρόνος είναι πολύτιμος και μάλιστα ο πρωινός χρόνος, για να απαντήσει ο Δήμαρχος ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε τεχνικούς λόγους!!

Στη συνέχεια το παραπάνω μέλος, έθεσε ένα θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, αναφορικά με την πώληση των κτηρίων που στεγαζόταν η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλμωπίας και τα λοιπά κτήρια, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι με το θέμα αυτό ''Κάποιοι κάνουν σπέκουλα με το όνομά του''!!, φωτογραφίζοντας εμμέσως πλην σαφώς συγκεκριμένο πρόσωπο!!

Συνεχίζοντας το ερώτημά του ζήτησε να πληροφορηθεί, σε περίπτωση που ο νέος αγοραστής του κτηρίου που στεγάζεται το Ε.Κ.Α.Β, απαιτήσει το χώρο αυτόν που του ανήκει, που θα στεγαστεί αυτό (Ε.Κ.Α.Β);

Δείτε τους σχετικούς διαλόγους που ακολούθησαν στο παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

04/10/2022