ΑΡΙΔΑΙΑ: ‘’12ΑΡΙ’’ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

2022-02-09

ΣΧΟΛΙΟ 1

Πρώτο θέμα στα κανάλια ήταν χθες και σήμερα η Αλμωπία, αφού τόσο το 12άρι στα μποφόρ, όσο και οι μεγάλες καταστροφές που προκλήθηκαν από τον δυνατό άνεμο, προκάλεσαν αίσθηση.

Όπως σας ενημέρωσε η ιστοσελίδα μας, εκτός από τις πτώσεις δένδρων, λαμαρινοσκεπών, ακόμη και τοιχίων, πυρκαγιές κλπ (ΔΕΣ και ΕΔΩ), ειδικά στη Δυτική Αλμωπία, ο άνεμος προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες, ειδικά των σπαραγγιών αλλά και στα θερμοκήπια, καθόσον τα νάϋλον που ήταν σκεπασμένα τα προϊόντα, βρέθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις πολλά μέτρα μακριά από τα χωράφια.

Η ζημιά λοιπόν που υπέστησαν οι παραγωγοί σπαραγγιών, είναι μεγάλη αφού, εκτός των άλλων, θα πρέπει να εφοδιαστούν με νέα νάϋλον, καθόσον τα υπάρχοντα έχουν καταστραφεί.

Χαρακτηριστικά είναι τα δύο παρακάτω βίντεο που μας έστειλε συνεργάτης της ιστοσελίδας μας από χωράφια με σπαράγγι και η φθορά που προκάλεσε ο άνεμος σ΄ αυτά.

09-02-2022/08:45

Του συνεργάτη μας Π.Ν

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2022-02-09 09:26

Μήνυμα:

Η ζημιά στην Αλμωπία στα σπαράγγια έχει κοστολόγηθη στο ένα με ενάμισι εκατομμύριο ευρώ.αφου λεφτά πήραν κανάλια αεροπορικές εταιρείες και παπάδες ήρθε η ώρα να δείξει η κυβέρνηση με ποιους είναι με το λαό η με το κεφάλαιο,αν και η απάντηση είναι γνωστή.

ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΟΧΩΡΑΦΑ

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΦΘΟΡΕΣ ΣΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΟΧΩΡΑΦΑ