ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η… ΘΕΜΙΔΑ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ;

2022-09-22

Στις δικαστικές αίθουσες και υπό το βλέμμα της... Θέμιδος, θα λύσουν τελικά τις διαφορές τους, δύο πάλαι ποτέ αυτοδιοικητικοί στενοί συνεργάτες σε Δήμο της Π.Ε Πέλλας, καθόσον ο εις εξ΄αυτών, έκανε τελικά πράξη τα όσα είχε πει εις επήκοον όλων στη συγκεκριμένη προ ετών συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, υποβάλλοντας έγκληση κατά του πρώην συνεργάτη του.

Ειδικότερα, ο εναγόμενος είχε κατηγορήσει τότε τον ενάγοντα για παρατυπίες κατά την άσκηση των καθηκόντων του, με αποτέλεσμα ο θιγόμενος αυτοδιοικητικός να αναφέρει ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη προκειμένου υπερασπισθεί την τιμή και υπόληψή του ως δημόσιο πρόσωπο αλλά και ως εκ της θέσης που κατείχε και κατέχει, όπερ και εγένετο.

Η υπόθεση τελικά προσδιορίσθηκε να εκδικασθεί τις προηγούμενες ημέρες, η οποία όμως αναβλήθηκε και προσδιορίσθηκε εκ νέου για τον Φεβρουάριο του 2023.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, από τον εναγόμενο έγινε πρόταση προς τον ενάγοντα να ανακαλέσει την έγκληση ο οποίος όμως απαίτησε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μας, να προβεί ο ενάγων σε δημόσια δήλωση με την οποία να αναφέρει ότι παραποιήθηκαν ή ότι δεν έγιναν κατανοητές οι δηλώσεις του.

Τα νεότερα της εξέλιξης λοιπόν του χρόνου, αν και θεωρούμε ότι μεταξύ των δύο ανδρών και παλαιών συνεργατών θα βρεθεί τελικά η χρυσή τομή  και η υπόθεση δεν θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες. 

Ίδωμεν...

22/9/2022