ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΟΡΟΣ ΣΕ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ...

2024-01-31

Μια γυναίκα έβαλε τέλος στο μελλοντικό γάμο της και χώρισε τον αρραβωνιαστικό, γιατί ο άνδρας ζήτησε να υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο με «εγγυημένο σεξ» σε τακτά χρονικά διαστήματα.

«Δεν είμαι σκλάβα του σεξ, ούτε μηχανή, αλλά άνθρωπος με ανάγκες», έγραψε χαρακτηριστικά η 34χρονη σε ανάρτηση στο Reddit και σύμφωνα με τη Mirror εξιστόρησε πως το ζευγάρι τράβηξε χωριστούς δρόμους.

Λίγο πριν τον γάμο, ο μελλοντικός σύζυγος που είχε ήδη ένα επώδυνο διαζύγιο, ζήτησε να συνάψουν προγαμιαίο συμβόλαιο, ώστε να λύσουν τυχόν προβλήματα σε περίπτωση που χωρίσουν. «Συμφώνησα να κρατήσουμε ξεχωριστά τα περιουσιακά στοιχεία μας πριν τον γάμο και μετά να χωρίσουμε 50-50 ότι θα αποκτούσαμε», έγραψε η γυναίκα.

Ωστόσο, ο άνδρας απαίτησε να κατοχυρώσουν το σεξ, γιατί στον προηγούμενο γάμο του δεν έκανε σχεδόν καθόλου. Μάλιστα, την πίεσε να δεχτεί τον όρο του, με το επιχείρημα πως δεν θα λάβει τίποτα σε περίπτωση διαζυγίου, ακόμη και αν πρέπει.

«Ήθελε να κάνουμε σεξ συγκεκριμένες φορές την εβδομάδα και νευρίασε, όταν είπα πως δεν μπορώ να το εγγυηθώ, γιατί είμαι άνθρωπος. Μπορεί να αρρωστήσω, να μην έχω όρεξη ή χρόνο. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον», πρόσθεσε η 34χρονη.

Τελικά, ο αρραβωνιαστικός ήταν ανυποχώρητος στη θέση του και εφόσον ακολούθησε ένας μεγάλος καυγάς, η γυναίκα τον χώρισε και έγραψε πως δεν μετάνιωσε που έληξε ο γάμος, γιατί μάλλον δεν θα ήταν η καλύτερη της επιλογή.

31/01/2024