ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ… ΕΓΔΥΣΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΥΟ ΝΕΑΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΡΟΥΧΑ!!

2021-12-27

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα παραμονή Χριστουγέννων σε κατάστημα στην Πάτρα όταν δύο κοπέλες 16 ετών θέλησαν να κάνουν κάποια ψώνια. Οι δύο ανήλικες δεν βρήκαν αυτό που έψαχναν και αποφάσισαν να φύγουν.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η μητέρα της μίας 16χρονης όταν πέρασαν τη «μαγνητική πύλη» χτύπησε ο συναγερμός. Υπάλληλος του καταστήματος στην Πάτρα πλησίασε τις κοπέλες και με αυστηρό ύφος ρώτησε «αν έχουν πάρει κάτι από το κατάστημα χωρίς να έχουν πληρώσει».

Οι κοπέλες απάντησαν ότι δεν έχουν κλέψει κάτι και τότε η υπάλληλος τις κάλεσε να την ακολουθήσουν μέχρι τα «αποδυτήρια» του καταστήματος.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η μητέρα, η υπάλληλος ζήτησε από τις δύο 16χρονες να βγάλουν τα ρούχα τους και τις ανάγκασε να μείνουν με το «μπουστάκι» τους, για να διαπιστώσει αν είχαν κάτι κλεμμένο πάνω τους. Μάλιστα, τις υποχρέωσε να βγάλουν μέχρι και τα παπούτσια, τα οποία και έλεγξε.

Η υπάλληλος τους είπε να ντυθούν και τις οδήγησε και πάλι στην έξοδο, όπου ο συναγερμός ήχησε και πάλι για άγνωστο λόγο. Οι κοπέλες, όπως αναφέρει το flamis.gr, έφυγαν τρομοκρατημένες από το κατάστημα.

Σημειώνεται πως βάσει της νομοθεσίας η υπάλληλος δεν είχε κανένα δικαίωμα να προβεί σε τέτοια ενέργεια. Θα έπρεπε να κληθεί η Αστυνομία η οποία έχει την αποκλειστική ευθύνη για ελέγχους σε τυχόν κλοπές.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν αποκλείεται η οικογένεια της ανήλικης να ασκήσει μήνυση κατά της υπαλλήλου. Τέλος σημειώνεται πως η υπάλληλος υποστηρίζει πως ναι μεν έκανε έλεγχο γιατί ήχησε ο συναγερμός, αρνείται όμως ότι ζήτησε από τις ανήλικες να βγάλουν τα ρούχα τους.

Πηγή: Flamis.gr

27-12-2021/12:53