ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ SOSIAL MEDIA ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ…

2021-07-11

Η σημασία της εξωτερικής εμφάνισης στη σημερινή κοινωνία είναι αναμφισβήτητη ακόμη και για κάποιον που έχει σκοτώσει μια 24χρονη μητέρα και την 21 μηνών κορούλα της. Ο... νεαρός Αμερικανός Κάμερον Χέριν καταδικάστηκε σε φυλάκιση 24 ετών για τον θάνατο μιας γυναίκας και την μικρής κόρης της.

Το τραγικό γεγονός έγινε πίσω στα 2018 - ο Κάμερον ήταν 18 ετών τότε- αλλά μόλις τον περασμένο Απρίλη βγήκε τελικά η καταδικαστική απόφαση.

Μαζί με την καταδίκη του σε 24 χρόνια στη φυλακή, ήρθε παρέα και μια απροσδόκητη συνέπεια: η φήμη.

Η εξωτερική εμφάνιση του νεαρού άντρα είχε ως αποτέλεσμα να αποκτήσει έναν ολόκληρο "στρατό" από ακολούθους - κυρίως γυναίκες - στα social media, που ζητούσαν και ζητούν μια μείωση της ποινής του Κάμερον.

Τι συνέβη το 2018

Όλα ξεκίνησαν με το δώρο για την αποφοίτηση του Κάμερον, μια Ford Mustang. Ο νεαρός αποφάσισε να λάβει μέρος σε έναν παράνομο αυτοσχέδιο αγώνα ταχύτητας με θανάσιμες συνέπειες.

Η 24χρονη Τζέσικα Ρόμπενολτ και η κόρη της Λίλια - ήταν μόλις 21 μηνών - πατήθηκαν από το αμάξι του Κάμερον, ενώ προσπαθούσαν να διασχίσουν έναν δρόμο στην Τάμπα της Φλόριντα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Και οι δύο πέθαναν λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, από τα τραύματά τους.

Στη δίκη - διήρκησε σχεδόν τρία χρόνια λόγω της πανδημίας - ο νεαρός καταδικάστηκε σε 24 χρόνια φυλακή, παρά το γεγονός ότι οι συγγενείς των θυμάτων ζήτησαν 30, την ανώτερη ποινή.

Οι εικόνες του νεαρού Κάμερον όταν ακούει την ετυμηγορία δείχνουν το σοκ του.

Πώς απέκτησε τη φήμη του

Ο Κάμερον χρωστάει τη φήμη του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

"Ευκαιρίες πρέπει να δοθούν. Και τις αξίζει" γράφει το σχόλιο της ανάρτησης στο TikTok με τις εικόνες του Κάμερον.

Το κλιπάκι συγκέντρωσε πάνω από 21 εκατ. views και περισσότερα από 80 χιλ. σχόλια, με τα πιο πολλά επικεντρωμένα στην εξωτερική εμφάνιση του νεαρού.

"Δεν λέω ότι του αξίζει να είναι ελεύθερος και προφανώς πρέπει να είναι στη φυλακή, αλλά 24 χρόνια είναι πολλά! Υστερόγραφο είμαι άντρας!" λέει κάποιος σχολιαστής.

"Γιατί δεν του αξίζει η φυλακή; Επειδή έχει γαλανά μάτια; Και οι δύο ζωές που χάθηκαν; Αυτές δεν άξιζαν μια δεύτερη ευκαιρία;" ρωτάει κάποια κοπέλα στο σχόλιό της.

Πηγή: sputniknews.gr

11/7/2021