ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΣΟ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ‘’ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΜΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ’’ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!! (ΒΙΝΤΕΟ)

2022-01-11

Δεν έχουν το Θεό τους, οι «αυτόχθονες ιθαγενείς» στη Λάρισα, που έστειλαν εξώδικο στον δημοκρατικά εκλεγμένο Περιφερειάρχη. Πώς αντέδρασε ο Κώστας Αγοραστός...

Το ποσό των 2,2 δις ευρώ (!) ζητάνε με εξώδικό απο απέστειλαν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό «αυτόχθονες Λαρισαίοι», υπογραμμίζοντας πως δεν αναγνωρίζουν τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου και τις αποφάσεις του.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας στέλνει την υπόθεση στον Εισαγγελέα, ενώ την ίδια εξώδικη διαμαρτυρία έλαβαν και άλλοι Περιφερειάρχες στη χώρα. Στο εξώδικο οι «αυτόχθονες» υποστηρίζουν πως ο Περιφερειάρχης δεν πρέπει να υπογράφει έργα και να ενισχύει τα κοινωνικά παντοπωλεία, αφού όπως αναφέρουν, η όλη δράση του, είναι παράνομη.

Ο κύριος Αγοραστός αντέδρασε με χιούμορ με δηλώσεις του, στο larissapress.gr: «μας ζητούν 2,2 δισ. και τώρα σκοπεύουμε να ξεκινήσουμε έρανο για να μαζέψουμε τα χρήματα» ανέφερε μεταξύ άλλων...

11-01-2022/13:52