ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ!!

2021-11-17

Ο τύπος της έστειλε ακόμα και τον τραπεζικό του λογαριασμό για τις 3,5 λίρες!!

Συνήθως έχουμε «επετείους» για σημαντικά γεγονότα, γι αυτά που θέλουμε να θυμόμαστε για μια ζωή, αλλά πιστέψτε μας και αυτό που βίωσε πριν από έξι χρόνια η Λορέν, όχι μόνο το θυμάται, αλλά έχει να το λέει. Έξι χρόνια επετείου είχε από το πλέον περίεργο, αγενές, όπως θέλετε πείτε το, ραντεβού της. Βγήκε με έναν άντρα ήπιαν έναν καφέ, γνωρίστηκαν λίγο καλύτερα, τα είπαν και αυτό ήταν.

Ο άντρας της έστειλε ένα μήνυμα: «Έι, ήταν ωραία που τα είπαμε σήμερα. Θα τα πούμε ξανά;». Η Λορέν απάντησε ευγενικά: «Συγνώμη που καθυστέρησα (σ.σ. να του απαντήσει). Ήταν ωραία που σε συνάντησα, αλλά δεν είναι σίγουρη ότι έχουμε «χημεία». Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα. Να προσέχεις».

Ο άντρας αυτός δεν το έβαλε κάτω και της απάντησε: «Τι θα έλεγες να σου μαγειρέψω δείπνο αύριο και να δούμε τι θα μπορούσε να συμβεί; Αν δεν μας κάνει «κλικ», το αφήνουμε. Επικοινωνήσαμε φυσικά, ήταν μια καλή αρχή. Ας μας δώσουμε μια ευκαιρία».

Η Λορέν του απάντησε σε αυτό: «Συγνώμη, αλλά δεν θα πήγαινα στο σπίτι κάποιου που ξέρω ελάχιστα. Δυστυχώς, είμαι πάρα πολύ ρομαντική και πιστεύω ακράδαντα στη «σπίθα» από την πρώτη στιγμή. Σου εύχομαι τα καλύτερα».

Και κάπου εδώ ο φίλος μας το... πετάει: «ΟΚ, δίκαιο. Μπορείς να μου δώσεις πίσω τα χρήματα για τον καφέ σου; Δεν μου αρέσει να σπαταλώ χρήματα. Προτιμώ να τα δώσω σε ένα ραντεβού με μία άλλη».

Η Λορέν του είπε: «Είναι ντροπή να θεωρείς «σπατάλη» ένα ραντεβού επειδή δεν τελείωσε έτσι όπως θα ήθελες. Τι θα έλεγες να δωρίσω τις 3,50£ σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής σου για να σου δώσω την ευκαιρία να ανακτήσεις λίγη ευπρέπεια; Μπορώ ακόμη και να το ανεβάσω μέχρι και 5£ για να καλύψω και το δρομολόγιο με το λεωφορείο, αν θέλεις; Θα μπορούσα να είμαι τόσο τολμηρή, ώστε να προτείνω τη Βασιλική Βρετανική Λεγεώνα καθώς ήταν χθες η «"Ημέρα Ανακωχής"».

Ο τύπος δεν φάνηκε να προσβλήθηκε από όλα αυτά, ούτε να ένιωσε κάπως άσχημα. Απάντησε σε αυτό, γράφοντας: «Προτιμώ να αποφασίσω ο ίδιος τι θα κάνω με τα λεφτά μου. Παρακαλώ πλήρωσέ με στον τραπεζικό λογαριασμό μου» και από κάτω της έστειλε και τον λογαριασμό.

Πως να το ξεχάσει λοιπόν αυτό;

17-11-2021/11:13