ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥΣ!!

2021-08-16

Συνελήφθησαν δύο άτομα

Πρωτοφανής χαρακτηρίζεται η υπόθεση που αποκαλύφθηκε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου. Δύο μέλη της δύναμης συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, ως ύποπτοι για συμμετοχή τους σε υπόθεση αποστολής μηνυμάτων στον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου με τα οποία απειλούσαν τον ίδιο και τη ζωή μελών της οικογένειας του.

Πληροφορίες του «philenews.com» αναφέρουν ότι η υπόθεση των απειλών κατά του Αστυνομικού Διευθυντή Πάφου, Νίκου Πενταρά, εξετάζεται εδώ και τρία χρόνια, όταν συγκεκριμένο πρόσωπο συνελήφθη στο αεροδρόμιο Πάφου για εντάλματα που εκκρεμούσαν εναντίον του. 

Το ίδιο άτομο συνελήφθη εκ νέου πρόσφατα στο αεροδρόμιο Λάρνακας για τους ίδιους λόγους και βάσει μαρτυριών και άλλων στοιχείων οι αρχές εξέταζαν εμπλοκή του στην υπόθεση των απειλητικών μηνυμάτων που λάμβανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου.

Πρόσφατα ωστόσο, φαίνεται να προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή στην υπόθεση και δύο μελών που υπηρετούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου και τα οποία διερευνώνται κατά πόσο συνδέονται με το άτομο που θεωρείται επίσης ύποπτο για τις απειλές κατά του κ. Πενταρά. 

Εναντίον του εξετάζονται υποθέσεις γραπτών απειλών, αποστολής υβριστικών και απειλητικών μηνυμάτων, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κατάχρησης εξουσίας.

Οι δύο αστυνομικοί θα προσαχθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους, ενώ έχουν ήδη τεθεί και σε διαθεσιμότητα με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας μέχρι την πλήρη εξέταση της υπόθεσης.Οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.

Πηγή: lawandorder.g

16-8-2021/08:52