ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΟΙ ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!! (ΒΙΝΤΕΟ)  

2021-01-27

Ρεπορτάζ By Sakis

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ: ''ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΗΜΑΡΧΕ''!!

ΔΗΜΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗ ΧΑΡΗ: ''ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ''!!

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΗΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ: ''ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ''!!

Με αφορμή τη συζήτηση των τεσσάρων πρώτων θεμάτων κατά τη σημερινή Τρίτη 26/01/2021 διαδικτυακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, αναφορικά με τις κληρώσεις για τις συγκροτήσεις διαφόρων επιτροπών, έντονη λεκτική αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ της αντιπολίτευσης και Δημάρχου Σκύδρας, και ειδικότερα μεταξύ Δημάρχου Σκύδρας και του Δημοτικού Συμβούλου Πορτοκαλίδη Χάρη, για τον τρόπο που επέλεξε να γίνουν αυτές (κληρώσεις).

Ειδικότερα, η διοικούσα Αρχή, αποφάσισε να γίνουν οι κληρώσεις διαδικτυακά, και μάλιστα από το σαλόνι της κατοικίας του αρμόδιου υπαλλήλου!! (όπως ομολόγησε ότι βρισκόταν ο ίδιος), ο οποίος είχε μαζί του στην κατοικία του τα χαρτάκια με τα ονόματα όλων των Δημοτικών Συμβούλων για να κάνει (διαδικτυακά) και μόνος του τις κληρώσεις!!, προφανώς έχοντας λάβει και την άδεια-έγκριση της Δημοτικής Αρχής!!

Ορθά και δίκαια αντέδρασε αρχικά ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Καρασαρλίδης Κώστας, προτείνοντας το λογικό, ήτοι, οι κληρώσεις για τις επιτροπές να λάβουν χώρα στο Δημαρχείο παρουσία ενός εκπροσώπου από κάθε συνδυασμό, ώστε να διασφαλισθεί το αδιάβλητο των κληρώσεων.

Την πρόταση του Καρασαρλίδη υποστήριξε και η αντιπολίτευση, η οποία φυσικά και δεν πέρασε στην ψηφοφορία που ακολούθησε και έτσι οι τέσσερις κληρώσεις για τις παρακάτω επιτροπές, πραγματοποιήθηκαν από το σαλόνι!! της κατοικίας του αρμόδιου υπαλλήλου, διεκδικώντας έτσι επάξια μία θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες η ενέργεια αυτή!!

1.Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Έργων με προϋπολογισμό άνω των 5.869.41€ (μετά από κλήρωση).

2.Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής Έργων με προϋπολογισμό έως 5.869.41€ (μετά από κλήρωση).

3.Συγκρότηση Επιτροπής Εκτίμησης Ακινήτων του άρθρου 186 Ν.3463/2006 (μετά από κλήρωση).

4.Συγκρότηση Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών για την εκποίηση ή εκμίσθωση πραγμάτων (μετά από κλήρωση).

Δείτε σχετικά στο παρακάτω βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-01-26 22:43

Μήνυμα:

Επι της ουσιας για αλλη μια φορα ενα μεγαλο μηδεν στην αντιπολιτευση Σκυδρας.
Μπραβο Κατερινα,τράβα μπρος...

ΣΧΟΛΙΟ 2

Ημερομηνία:

2021-01-26 22:44

Μήνυμα:

Δεν είναι όλοι για όλες τις δουλειές. Ανδρεάδης ακατάλληλος γι' αυτή τη θέση. Ανίκανος να διασφαλίσει την διαφάνεια στη διαδικασία. Βγάλτε τον στον Παπαδάκη παιδιά να γελάει όλη η Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΟ 3

Ημερομηνία:

2021-01-26 23:10

Μήνυμα:

Με την πιτζαμουλα ο υπάλληλος του Δήμου την κλήρωση
Θέατρο γίνατε Κατερίνα

ΣΧΟΛΙΟ 4

Ημερομηνία:

2021-01-27 00:05

Μήνυμα:

Καλά τι πράματα είναι αυτά. Έχουν ξεφύγει εντελώς στον Δήμο. Είναι δυνατόν. Το σίγουρο είναι ότι οι κληρώσεις θα ακυρωθούν αν προσφύγει κάποιος στην αποκεντρωμένη. Θα γίνουν ξεφτίλα και ρεζίλι.

ΣΧΟΛΙΟ 5

Ημερομηνία:

2021-01-27 09:22

Θέμα:

Viral

Μήνυμα:

Δεύτερο συμβούλιο που η αντιπολίτευση κέρδισε , η Ιγνατιάδου έχει χάσει τον έλεγχο , κλήρωση από το σπίτι του έκανε υπάλληλος ,γελάει η Ελλάδα

ΣΧΟΛΙΟ 6

Ημερομηνία:

2021-01-27 17:18

Όνομα:

Θέμα:

Μήνυμα:

Η Δημοκρατία στο Δήμο Σκύδρας ΠΕΘΑΝΕ και την εκτέλεσε η ηγεσία της. Να την χαίρεστε τέτοια Δημοκρατία κ. Ιγνατιαδου ούτε στα κομμουνιστικά κράτη δεν γίνονταν αυτά, αλλά εσείς ξέρετε τι σημαίνει αριστερά μιας και είσαστε γνήσιο τέκνο της. Λυπάμαι για την κατάσταση την οποία φτάσατε.