ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Φ.Ο.Α (ΕΝΑΡΞΗ ΡΥΘΜΙΚΗΣ & ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ)

2021-09-11

ΣΧΟΛΙΟ 1

Έναρξη ρυθμικής ΦΟΑ

Μετά από μία μεγάλη περίοδο αναμονής, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των προπονήσεων της ρυθμικής γυμναστικής της περιόδου 2021-2022, για ηλικίες 4-16 ετών, τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου!

Η τεράστια επιτυχία αυτού του τμήματος του ΦΟΑ, το οποίο αριθμούσε περισσότερα από 130 κορίτσια και η έντονη επιθυμία αθλητριών και γονέων να συνεχίσουν και φέτος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του.

Ωστόσο, δε θα βρισκόμασταν σε αυτήν τη θέση αν δεν υπήρχε και φέτος ο σύλλογος της «Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας» ο οποίος παραχώρησε την αίθουσά του για τις προπονήσεις μας.

Ευχαριστούμε θερμά την «Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας» γιατί δέχτηκε και «άνοιξε τις πόρτες της» για μια ακόμη φορά, σε δεκάδες παιδιά του ΦΟΑ, παιδιά της Αλμωπίας, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να ξαναζήσουν τη χαρά αυτού του αθλήματος.

Τις ημέρες Τετάρτη 8, Πέμπτη 9 και Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, και τις ώρες 5:00μμ - 7:00μμ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας θα

πραγματοποιούνται οι εγγραφές των αθλητριών.

Σας περιμένουμε και φέτος, για να συνεχίσουμε την ίδια όμορφη διαδρομή στα αθλήματα της ρυθμικής και αισθητικής γυμναστικής τα οποία δίνουν την ευκαιρία στα κορίτσια να εξοικειωθούν με την άσκηση, να αναπτύξουν νέες σωματικές δυνατότητες, να αποκτήσουν χάρη, αρμονία και έκφραση στην κίνηση, ευλυγισία και νευρομυική συναρμογή.

Συνδεθείτε στην ομάδα Viber της Ρυθμικης ΦΟΑ καλώντας στα τηλέφωνα των υπευθύνων:

Μπεκίρη Άννα: 694 3900082

Αρβανίτου Έφη: 693 8904235

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στον αθλητικό κόσμο, η είδηση του απροσδόκητου χαμού του αθλητή της άρσης βαρών του συλλόγου μας, Γιώργου Ρίζου.

Ο Γιώργος Ρίζος, αρχικά με την καθοδήγηση του Χρήστου Καλκαβούρη και στη συνέχεια με προπονητή τον Τέλη Λαμπρίδη, επί σειρά ετών, αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους αθλητές της Πατρίδας μας, κατακτώντας Πανελλήνιες νίκες και συνέβαλε καθοριστικά στην ανάδειξη του συλλόγου μας ως κυρίαρχη δύναμη της άρσης βαρών στη χώρα μας.

Έφυγε νωρίς, χωρίς να προλάβει να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις που αποκόμισε στις επόμενες γενιές.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

11-9-2021/15:12

ΣΧΟΛΙΟ 1

Ημερομηνία:

2021-09-11 22:47

Το Όνομά σας:

Σ

Μήνυμα:

Αχ Γιώργο ακόμη απίστευτο μου φαίνεται δεν θα το δεχθω ποτε την Πέμπτη το μεσημέρι σε είδα και την άλλη μέρα έσβησες καλο παραδεισο να έχεις κουράγιο να δίνει ο Θεός στην οικογένεια σου