ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ: (ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ & ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟ)

2021-11-29

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου και ώρα 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της Έδεσσας, στην πλατεία Στουγιαννάκη. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Έδεσσας, που θα δώσει τον εορταστικό τόνο στο κέντρο της πόλης.

Η πόλη ντύθηκε στα γιορτινά της και, παρά τις δυσκολίες που προκαλούνται από την πανδημία και την οικονομική δυσχέρεια, μας καλεί να καλλιεργήσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, με υγεία και καλύτερες συνθήκες!

Σας καλούμε όλες και όλους στη δια ζώσης ή τη διαδικτυακή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης μας για να ζήσουμε μαζί το πνεύμα των εορτών και να τονώσουμε την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο

                                                       ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟ

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο εμπορικός κόσμος όλης της Ελλάδας δείχνει την αγάπη του στο πρόσωπο του Γιώργου Καρανίκα και την εκτίμηση στο πολύ σημαντικό έργο που κάνει ως Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Το υψηλότατο ποσοστό που έλαβε στις εκλογές των εμπόρων είναι ενδεικτικό του έργου που κάνει, αλλά και της αγάπης και του σεβασμού που τρέφουν γι' αυτόν οι συνάδελφοί του.

Ο Γιώργος Καρανίκας είναι ένας Εδεσσαίος που αγαπάει τον τόπο του και μας κάνει υπερήφανους με την πορεία του. Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου, διότι μας συνδέει βαθιά και πολυετής φιλία, αλλά και συνεχής συνεργασία για το καλό της πόλης και του εμπορικού κόσμου της Έδεσσας.

Φίλε Γιώργο, θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο έργο σου στο τιμόνι της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας!

Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

29-11-2021/14:16