ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: (ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ & ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

2021-11-02

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον συντοπίτη μας Χριστόφορο Μποζίνη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO.

Θέλω να συγχαρώ από καρδιάς τον συντοπίτη μας από την Ίδα Αλμωπίας, Χριστόφορο Μποζίνη,που αγωνίζεται για το σωματείο Μακεδονική Φάλαγγα Νέων Μουδανιών, ο οποίος στέφθηκε χρυσός κατακτώντας την κατηγορία συν90 βαρέα βάρη καθώς και ακόμη 3 Χάλκινα σε άλλες κατηγορίες (ομαδικές μάχες,τουλ-τεχνικό άθλημα) και ομαδικό τουλ .

Ακόμη θέλω να συγχαρώ και τον συμπατριώτη μας Τοκμακίδη Σταύρο, αθλητή του συλλόγου ΑΡΜΑ Σημάντρων ο οποίος κατέκτησε 3 Χάλκινα σε άλλες κατηγορίες (ομαδικές μάχες, τουλ-τεχνικό άθλημα) και ομαδικό τουλ .

Τέτοιες επιτυχίες αναδεικνύουν την σπουδαιότητα των αθλητών που βγάζει η χώρα μας και την εξαιρετική δουλειά όλων των αθλητικών σωματείων. Συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

Ανακοίνωση Δήμου Αλμωπίας για την αλλαγή ημερομηνίας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Αριδαίας.

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι, λόγω της αργίας της 4ης Νοεμβρίου, η διενέργεια της λαϊκής αγοράς Αριδαίας μεταφέρεται την 3η Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη τις ίδιες ώρες.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για τη διευκόλυνσή τους, να μην σταθμεύσουν τα οχήματά τους, τις αντίστοιχες ημέρες και ώρες στον χώρο της Λαϊκής.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ