ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Ε.Λ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ...

2024-04-19

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Αριδαίας

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, πόσο αξίζει για εσάς η αγκαλιά της μητέρας; Του πατέρα; Πόση αξία έχει ένα τραπέζι με φίλους; Μία εκδρομή με τους κολλητούς; Ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με τη φίλη ή το φίλο σας;

Διαβάστε περισσότερα…

Επειδή η αξία τους είναι… ανεκτίμητη, έρχεται εκδήλωση για την οδική συμπεριφορά!

Μείνετε συντονισμένοι!!

3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας ¨Συμεών Σωτηριάδης¨ "KidsSavelives" Τα παιδιά σώζουν ζωές- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΚΑΡΠΑ δημοτικών σχολείων

Οι μαθητές γίνονται ενεργοί πολίτες με την αρωγή και την επίμονη προσπάθεια της μέντορα Μυρσίνης Φιλιανάκη και της υπεύθυνης εκπαιδευτικού Θυσιάδου Εβίτας.Οι μαθήτριές μας Δήμητρα , Μαρία και Χριστίνα με ήθος και συνέπεια αγωνίστηκαν και έλαβαν την πρώτη θέση επιστρέφοντας στο σχολείο μας με το 1ο βραβείο: έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή!!

Σε μια σεμνή εκδήλωση το Σχολείο μας και ο Σύλλογος Γονέων τις τίμησαν για μεγάλη τους προσπάθεια και την σημαντική τους επιτυχία.

Θερμά συγχαρητήρια σ΄ όλους !

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Παρούτογλου Ν. , οι αντιδήμαρχοι κ. Ολλανδέζου Ο. και κ. Τσακνιάς Π., ο Σύμβουλος Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Φανιόπουλοςκαι το προεδρείο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

3ου Δ. Σχ. Αριδαίας ¨Συμεών Σωτηριάδης¨