ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ: ''ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ''!!

2023-10-10

Αγαπητοί πολίτες της Σκύδρας,

Σήμερα, καθώς αναγιγνώσκουμε τα αποτελέσματα των εκλογών, στεκόμαστε με δέος μπροστά στο απίστευτο ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η Αλλαγή Σκυτάλης που γεννήθηκε μόλις τρεις μήνες πριν στο πνεύμα της ανανέωσης, ξεπέρασε τις προσδοκίες, εξασφαλίζοντας προς έκπληξη πολλών το 15.91% των ανεκτίμητων ψήφων σας.

Σε αυτές τις εκλογές, παρατηρήσαμε μια δυναμική μετατόπιση στις πολιτικές συμμαχίες. Ο συνασπισμός που σχηματίστηκε από τα καθιερωμένα κόμματα των προηγούμενων δημοτικών εκλογών στόχευσε στην απόλυτη επικράτηση, αλλά η υποστήριξη του 15.91 % για το συνδυασμό Αλλαγή Σκυτάλης με τη Μαρία Παπαδοπούλου στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα: ένα σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος ζητά μια διαφορετική πολιτική.

Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα λέει πολλά για τη δίψα για αλλαγή και την πίστη σε μια πιο δυναμική, χωρίς αποκλεισμούς δημοτική διακυβέρνηση στη Σκύδρα. Μέσα σε λίγες μόλις εβδομάδες, έχουμε γίνει φάρος ελπίδας, αποδεικνύοντας ότι οι φρέσκες ιδέες και η δέσμευση για πρόοδο βρίσκουν βαθιά απήχηση σε εσάς, την καρδιά της Σκύδρας.

Αυτό το συναρπαστικό μας ταξίδι ήταν μόνο η αρχή. Ο δρόμος για το μετασχηματισμό είναι μακρύς και κάθε ψήφος που κερδίζουμε αποτελεί απόδειξη της πίστης σας στο όραμά μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Καθώς γιορτάζουμε αυτό το ορόσημο, αναγνωρίζουμε επίσης την ευθύνη που αυτό συνεπάγεται. Η Αλλαγή Σκυτάλης είναι ένας καταλύτης για θετική αλλαγή και σε αυτό το πλαίσιο, δεσμευόμαστε να εργαστούμε ακούραστα για να ενισχύσουμε τις φωνές σας για τη Σκύδρα που μας αξίζει.

Σε όσους πιστέψατε σε εμάς, σας ευχαριστούμε. Σε όσους εξακολουθείτε να προβληματίζεστε, σας προσκαλούμε να διατηρήσουμε μαζί αναμμένη τη φλόγα που φωτίζει το μονοπάτι προς μια ισχυρότερη Σκύδρα.

Με ακλόνητη ευγνωμοσύνη και αποφασιστικότητα,

Μαρία Παπαδοπούλου

Επικεφαλής της Αλλαγής Σκυτάλης 

10/10/2023